Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De langste vrouw van Den Haag vaart gratis naar Sail op Scheveningen

Door Joyce Hoogland 15 juni 2019

De eerste editie van Sail op Scheveningen is van 20 tot en met 23 juni. Er komen dan heel wat bijzondere schepen naar onze badplaats. Je kunt natuurlijk met de tram daarheen gaan, maar het is toch veel leuker om de boot te nemen?

Chris Schram van de Willemsvaart vaart tijdens het evenement van de Prinsessegracht naar de Haringkade. De tocht van een half uurtje kost 5 euro per persoon, maar op 23 juni is er een speciale actie.

Gratis meevaren

€ 5,- voor een vaart door Den Haag is natuurlijk niet duur, maar het kan nog goedkoper. Ben jij namelijk jonger dan 16, maar al langer dan het langste meisje van Den Haag, Julia  (1,83 m) of 17 en ouder en langer dan de langste vrouw van Den Haag (Louise, 1.97), dan kun je 22 juni, samen met een andere persoon, gratis meevaren.

Op 23 juni kun je een nog leukere prijs winnen. Ben je langer dan vrijwilligster Martine dan win je een boottocht (op een datum naar keuze in 2019) voor tien personen. Dit i.v.m. 10 jaar Willemsvaart

Er wordt gemeten met de ruggen tegen elkaar, je mag een beetje smokkelen door hoge hakken aan te trekken 😉 Aanmelden kan via [email protected]

Sail op Scheveningen

Scheveningen is de finishplaats van de Liberty Tall Ships Regatta. Tientallen grote zeilschepen komen van 20 t/m 23 juni naar de badplaats. Tien tot vijftien klassieke windjammers en rond de twintig middelgrote zeezeilschepen.

Veel van deze schepen varen over de hele wereld en zijn alleen te zien bij grote internationale maritieme evenementen zoals Sail Amsterdam, maar nu dus ook voor het eerst in Den Haag. Extra bijzonder is dat de schepen niet alleen te bewonderen zijn, maar ook gratis te betreden!

Lees ook:

Chris vaart al 10 jaar met de Willemsvaart ‘Er komt een nieuwe geheime route’

Den Haag is prachtig vanaf het water en als iemand dat weet, is dat wel Chris Schram. Deze week vier...


Meer over De Willemsvaart ontdekken?

De Willemsvaart

vrijetijd en uitgaan

De la Reyweg 202, Den Haag

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Meer over

Acties Doen

adv.