Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De allereerste (coronaproof) wijn escape game voor thuis is een feit en je speelt nu met korting

Aangeboden door Unlock the Bottle 6 november 2020

Gek op wijn én op escape games? Dan hebben we een gave tip voor je: de wijn escape game Unlock the Bottle. Het spel combineert een prikkelende wijnproeverij met een aantal escape games waarvoor je je hersens flink aan het werk moet zetten. Spelen doe je trouwens gewoon vanuit huis, helemaal coronaproof dus. En het allerleukste: lezers van indebuurt kopen het spel nu met korting.

De wijn escape game heet natuurlijk niet voor niets Unlock the Bottle: dit is namelijk precies wat jij en je medespelers gaan doen!

Von Traub versus Weinberg

Het verhaal gaat als volgt. Er waren eens twee families die allebei wijnen maakten. Waar familie Von Traub veel liefde en aandacht in hun werk stak, draaide het voor de familie Weinberg vooral om snelle productie en winst. Om een stokje te steken voor het succes van de Von Traubs liet de familie Weinberg een schadelijke druifluis los op de gaarden van hun buren. Vanaf dat moment mislukten alle oogsten…

Op een dag ontdekt Paul Von Traub dat er nog één fles is van de befaamde wijn die zijn voorouders maakten. Het enige probleem: de fles zit op slot. Lukt het jullie om de vergrendeling te verbreken en te zorgen dat Paul deze bijzondere wijn weer kan gaan produceren?

Tekst gaat verder onder de video

Santé!

Naast intrigerende raadsels en leuke escape games bevat Unlock the Bottle ook een leerzaam aspect: al spelende kom je namelijk ook meer te weten over wijn. We kunnen ook vast verklappen dat de wijn echt onderdeel is van het spel, wat betekent dat jij al je zintuigen op scherp moet zetten… Of je een wijnkenner bent of niet, is in het spel niet van belang. De wijn die de familie Von Traub heeft gemaakt is voor een breed publiek toegankelijk.

Spelen maar!

We verklapten het al: speciaal voor lezers van indebuurt hebben de makers van Unlock the Bottle een actie bedacht. Als je het spel tussen 5 november en 1 december 2020 koopt, betaal je € 64,95 in plaats van € 75,-. Het spel is geschikt voor een gezelschap van twee tot zes personen, dus in het gunstigste geval is dat iets meer dan € 10,- per persoon. Voor dit bedrag krijg je een uitdagend en gevarieerd spel thuisbezorgd, inclusief props en attributen én natuurlijk de bijbehorende wijn.

Hieronder check je meer informatie over de aanbieding. Direct bestellen? Dat kan via deze website. Gebruik de code ‘idbdenhaag’ om te profiteren van de actie.

Psst… meer fan van bier? Wegens groot succes van de wijn escape game komen de makers van Unlock the Bottle binnenkort met een heuse bier escape game. Als eerste spelen en op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor updates via deze link.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Unlock the Bottle. Meer over Unlock the Bottle ontdekken?

Unlock the Bottle

adv.