Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis en voor weinig: dit zijn de beste Haagse aanbiedingen

Door Lizette Bremer 14 mei 2020

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten en social media afstruinen op zoek naar de allerbeste Haagse aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Den Haag kijken, want wij zetten de fijnste en leukste acties voor je op een rij. Bestellen kan ook gewoon online:) Hier komen ze:

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Fotoboek met 80% korting

Foto: Uitjeskrant.nl

Het is even een klusje, maar als je de foto’s van je kinderen of die ene leuke vakantie eenmaal in een fotoboek hebt verzameld, heb je een mooie herinnering in handen. Via Uitjeskrant.nl koop je nu een fotoboek voor maar €7,95. Het boek heeft 24 pagina’s en is 20×30 cm. Normaliter kost dit €39,95, dus je krijgt een flinke korting! Je koopt de voucher hier. Na aankoop kun je het fotoboek opmaken via Fotoproducten.nl.

Wist je trouwens dat je op Uitjeskrant veel meer goede deals vindt voor thuis? Denk aan kinderboeken, wijnpakketten en puzzels. Kijk hier maar eens!

Zwembadje voor €9,99

Foto: Kruitvat folder

In het kader van ‘regeren is vooruitzien’: bij Kruidvat koop je nu een zwembadje voor maar €9,99 in plaats van €16,99. Er komen ongetwijfeld weer een paar snikhete zomerdagen aan en dan kun je deze zo tevoorschijn halen. Ideaal!


Meer over Kruidvat ontdekken?

Kruidvat winkelcentra

Gesloten08:00 - 18:00

Grevenbergstraat 43, Den Haag

Bekijk meer:winkelcentra

Lees je favoriete tijdschrift twee maanden voor nop

Foto: Unsplash

Of je nu graag Glamour, Quest of Autoweek leest: via Readly kun je deze en ruim 4.000 andere tijdschriften twee maanden gratis lezen. Vul hier de code RF2020 in om je gratis proefabonnement te activeren. Let wel op dat je het abonnement op tijd beëindigt als je het niet wilt houden. Anders betaal je €9,99 per maand.

Klembaar zonnescherm

Beeld: Lidl

Ben je toe aan meer schaduw op je balkon of terras? Dit exemplaar van Lidl kun je met een paar verschuifbare stangen gewoon ophangen. Boren niet nodig!

Klembaar zonnescherm €59.99

Ideaal voor balkon of terras Hoogwaardige bespanning met water- en vuilafstotende coating Comfortabe...

Goedkope verf voor binnen en buiten

We zijn tot zeker eind mei aan huis gekluisterd. Een rare periode, maar dat biedt ook mogelijkheden. Dus, oude kleren aan, pak een kwast of roller en ga aan de slag met het schilderen van je binnen- of buitenmuren. Bij Decoverf.nl heb je al een emmer muurverf voor binnen of buiten voor 22 euro!

Goedkope verf voor binnen en buiten

We zijn tot zeker eind mei aan huis gekluisterd. Een rare periode, maar dat biedt ook mogelijkheden....

Perfecte wenkbrauwen met Kruidvat

Foto: Pixabay

Mooie wenkbrauwen zijn hot. En als je geen geld wilt uitgeven om je brows door een schoonheidsspecialiste te doen, doe je het toch gewoon lekker zelf? Bij Kruidvat is de professionele wenkbrauw make-up nu in de aanbieding, zoals de Micro Eyebrow Pen.

De perfecte wenkbrauwen met Kruidvat €3.49

Meer aanbiedingen

Er zijn natuurlijk véél meer kortingen in Den Haag. Kijk voor meer aanbiedingen eens op de indebuurt aanbiedingenpagina.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.