Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze week: Met enorme kerstkortingen winkelen in Den Haag

Door Lizette Bremer 12 december 2019

Voor de beste deals en hoge kortingen rond kerst kun je gewoon op indebuurt Den Haag kijken! Want wij zetten de fijnste aanbiedingen en leukste acties van deze week in Den Haag voor je op een rij. Met dit keer de coolste handgemaakte woonaccessoires voor bijna niks en heerlijk slapen op een mega afgeprijsde luxe boxspring.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Handgemaakte woonaccessoires: nergens goedkoper

Vorm en Transitie is een werkplaats en winkel met een uitgebreide collectie handgemaakte lampen, woonaccessoires en nog veel meer, geïnspireerd door industriële ontwerpen. Origineel én goed voor het milieu dus. Met je Hofpas krijg je er nu maar liefst 20 procent korting op de gehele collectie!

20% korting op alle producten op vertoon van de Hofpas

Vorm en Transitie is een werkplaats en winkel met een uitgebreide collectie handgemaakte lampen, woo...

Nog even snel afvallen voor de kerst met fikse korting

Nog snel even simpel en snel afvallen zodat je slank en wel een de kersttafel kunt aanschuiven? Body-line.nu, die door middel van ultra-sound vetcellen weghaalt, biedt een proefbehandeling met direct resultaat aan voor maar €39,00!

Afslank proefbehandeling nu met korting voor € 39

Wil jij graag afslanken maar wil diëten niet lukken? Bij Body-Line.nu kun je afslanken zonder jouw l...

Verf je winterdepressie bijna gratis weg!

De dagen duren langer en buiten is het donker. Doorbreek je winterdip met de vrolijke kleuren van Decoverf.  De grote 4 liter Decoverf muurverf is tijdelijk verkrijgbaar voor een scherpe prijs van €18,70. Kijk op www.decoverf.nl voor het gehele assortiment. Van welke kleur word jij happy? Leef je uit!

15% korting op de 70 kleuren muurverf van Decoverf.nl, ontdek de kortingscode voor nog meer korting!

De professionele verf van Decoverf.nl komt van Nederlandse bodem en is veilig doordat alle producten...

Slapen als Doornroosje op deze boxspring met bijna de helft korting

Bij Totaalbed bieden ze hun ‘Boxspring Pisa Elektrisch’ aan van €2999 voor  €1799! Daarmee slaap je de komende twintig jaar gegarandeerd als Doornroosje, dus dat vinden wij best een goeie deal.

Boxspring pisa elektrisch van € 2.999 voor € 1.799

Corrigeer je houding voor drie keer zo goedkoop: nu van €29,95 voor €9,95

Last van pijn in je nek of last van je onderrug? Grote kans dat dit door een foute houding komt. Lucovitaal heeft een handig hulpmiddel om je houding automatisch beter te maken: een soort band die je gemakkelijk om je lichaam bevestigt en je houding corrigeert. Deze Houding corrector kost nu geen €29,95 maar €9,95! Drie keer zo goedkoop dan normaal dus. Wij zeggen, doe je nek een lol!

Houding corrector van € 29,95 voor € 9,95

Wil je alle aanbiedingen met de hoogste kortingen zien? Of op de hoogte blijven van enorme sales die er regelmatig zijn? Hou dan ons aanbiedingenpagina in de gaten op indebuurt Den Haag.

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.