Voor €6 naar het Omniversum op 15 en 16 maart

Aangeboden door Omniversum
- Geldig vanaf 15 mrt 2019 - Geldig vanaf 15 maart 2019 t/m 16 mrt 2019 t/m 16 maart 2019 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Vrijdag 15 maart, bij de staking van de basisscholen, kunnen alle kinderen, ouders en verzorgers voor de gereduceerde toegangsprijs van zes euro in Omniversum een prachtige grootbeeldfilm bekijken. Een dag later heeft het Haagse filmtheater opnieuw een kortingsactie, deze keer voor de bezoekers van Festival TIJD van World Forum The Hague.

MEESTERSTUNT

Op vrijdag 15 maart is er weer een staking van de basisscholen. Kinderen, ouders en verzorgers hoeven zich echter niet te vervelen, want Omniversum biedt ze dan een ronduit spectaculair én educatief uitje. Op het reusachtige koepelscherm van het Haagse filmtheater kunnen ze dan voor slechts zes euro genieten van een prachtige grootbeeldfilm, waar je ook nog wat van opsteekt. Bijvoorbeeld van Backyard Wilderness, waarin je de vier seizoen beleeft met unieke beelden van het dierenleven vlak onder onze neus. Minicamera’s hangen in holen en nesten of bewegen over de grond en door vijvers om het gedrag van grotere en kleinere dieren op unieke wijze vast te leggen. Van wasbeertjes, vossen, herten en coyotes tot eenden, kolibrietjes, hommels en muizen. Maar je kunt natuurlijk ook een ruimtereis maken bij  Hubble en A Beautiful Planet, onder water duiken bij Oceans: Our Blue Planet, je laten vertederen bij Pandas: A New Story of de heilige stad Jerusalem bezoeken. Voor of na zo’n grootbeeldverrassing kun je bovendien gratis meedoen aan deBackyard Wilderness Speurquiz, die je door het hele gebouw voert.

Festival TIJD

Vanwege het vijftigjarig jubileum organiseert World Forum op zaterdag 16 maart Festival TIJD (website). Sjaak Bral presenteert het programma met Paul van Vliet, Tim Akkerman, De Règâhs en Tributes to North Sea Jazz en 50 Years of Musicals. Omniversum en World Forum zijn buren in de zogenaamde Haagse Internationale Zone en werken al samen sinds de opening van Omniversum in 1984. Ook bij Festival TIJD bundelen ze weer hun krachten. Bezoekers van het festival kunnen 16 maart op vertoon van hun ticket voor slecht 6,65 euro – de prijs van toen: in 1984 kostte een ticket 12,50 gulden – genieten van een grootbeeldfilm in het Haagse filmtheater. Van Backyard Wilderness, Pandas: A New Story, Oceans: Our Blue Planet, A Beautiful Planet of Jerusalem. Op het 840 m² grote koepelscherm, uitgerust met 36 luidsprekers, zeskanaals digitaal geluid en zes subwoofers voor voelbaar lage tonen, een onvergetelijke kijk- en luisterbelevenis.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Omniversum. Meer over Omniversum ontdekken?

Omniversum bioscopen

Nu gesloten10:30 - 16:00

President Kennedylaan 5, Den Haag

Bekijk meer: bioscopen