Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Moeders op Moederdag gratis naar Omniversum

Aangeboden door
- Geldig vanaf 9 mei 2019 - Geldig vanaf 9 mei 2019 t/m 12 mei 2019 t/m 12 mei 2019 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Zondag a.s. is het Moederdag. Het Haagse filmtheater Omniversum biedt alle mama’s dan een gratis grootbeeldfilm aan, bijvoorbeeldBorn to Be Wild, Pandas, a New Story of Backyard Wilderness. Op het 840 m² grote koepelscherm een onvergetelijke belevenis. De enige voorwaarde is dat mama een betalende bezoeker meeneemt. Reserveren, niet verplicht, kan via www.omniversum.nl.

PROGRAMMA MOEDERDAG 12 MEI

BORN TO BE WILD (11.00 uur)

Een hartverwarmende film over twee bijzondere vrouwen die zich in Kenia en op Borneo ontfermen over olifanten- en orang oetanweesjes. Carice van Houten is de verteller.

PANDAS, A NEW STORY (12.00 & 14.00 uur)

Een spannende, grappige en ontroerende familiefilm over een pandawelp die wordt voorbereid op het leven in de wildernis. Met verteller Buddy Vedder.

BACKYARD WILDERNESS (13.00 & 16.00 uur)

Een heerlijke, veelbekroonde grootbeeldfilm met adembenemende beelden over de natuur vlakbij huis, die je uitnodigt er ook zelf op uit te trekken. Ingesproken door Jenny van Leeuwen.

OCEANS, OUR BLUE PLANET (15.00 & 17.00 uur)

Ga met BBC Earth op ontdekkingsreis over de zeven zeeën en kom oog in oog met dolfijnen, zeeotters, lipvissen, octopussen en yetikrabben. Verteller: Ruby van Tongeren.

A BEAUTIFUL PLANET (18.00 uur)

Een spectaculaire film waarbij je met de astronauten Wilmore, Virts en Cristoforetti vanuit het International Space Station onze aarde kunt bewonderen. André Kuipers is de verteller.

D-DAY, NORMANDY 1944 (19.00 uur)

Thom Hoffman is de verteller bij deze bijzondere grootbeeldfilm over de grootste geallieerde operatie tijdens de Tweede Wereldoorlog.

JERUSALEM (20.00 uur)

Een inspirerende reis naar een van de oudste steden ter wereld met zijn mysterieuze aantrekkingskracht. De verteller is Frank Rigter.