High tea tweede persoon gratis

Aangeboden door
- Geldig vanaf 5 apr 2019 - Geldig vanaf 5 april 2019 t/m 19 apr 2019 t/m 19 april 2019 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

De high tea is normaal € 34,50 p.p., met Hofpas nu € 34,50 per twee personen (max. 4 personen per tafel).* Vraag snel de Hofpas aan!

Restaurant Savarin

Het restaurant van Savarin heeft al jarenlang de naam opgebouwd als gastronomisch restaurant en is aangesloten bij de Jeunes Restaurateurs d’Europe.

Restaurant Savarin staat bekend om zijn kookkunsten en gastvrijheid. U kunt hier rekenen op verrassende creaties uit de Franse keuken met internationale invloeden. De chef-kok, maître en sommelier combineren hun vakkennis, wat zorgt voor een voortreffelijke en onvergetelijke avond bij Restaurant Savarin.

Restaurant, Hotel & Spa Savarin, gelegen tussen het koninklijke Den Haag en het historische Delft, is een oase van rust in de drukke Randstad.

Bij ons wacht u slechts één taak: genieten! Niet voor niets schrijven wij Service met een capital S!

* Op vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur kunt u samen met uw partner, familie en/of vrienden genieten van een heerlijke high tea in ons restaurant.

Wij serveren verschillende theemelanges van Dammann; daarbij serveren wij vier gangen met diverse lekkernijen van zoet tot hartig en van warme gerechten tot koude gerechten.