Den Haag

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Black Friday Sale! 25% korting op een exclusief Sticky Bandit-marketingpakket

Aangeboden door Sticky Bandit Marketing
- Geldig vanaf 10 nov 2020 - Geldig vanaf 10 november 2020 t/m 15 dec 2020 t/m 15 december 2020 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Het is een tijd waarin veel ondernemers zijn getroffen door covid-19 en dat zien wij bij Sticky Bandit Marketing. We zien dat er veel verschuivingen zijn met betrekking tot trends en channels. Dit zijn veranderingen die logisch uit te leggen zijn. Bijvoorbeeld veel ondernemers die eerder veel verkochten vanuit een winkelpand zijn nu beter af om de verkoop online te doen. Maar weten niet altijd hoe ze dat het beste kunnen uitvoeren.

Wat bieden we aan?

Sticky Bandit Marketing is gespecialiseerd in marketing en beheer van online accounts. We kunnen de ondernemer verder helpen met bepalen waar de hulpvraag ligt voor hun onderneming of merk.
We kunnen samen met de ondernemer tijdens een gratis adviesgesprek in kaart brengen wat er moet gebeuren en dan leggen we de klant wat voorbeelden voor van bestaande ontwerpen. Of creëren nieuwe ontwerpen waarvan wij denken dat die bij het merk/product passen, maar de uitstraling van het social media account versterken.

​Omdat we bij Sticky Bandit Marketing begrijpen dat het een ingrijpende periode is die we als maatschappij doormaken, en als ondernemers extra voelen, bieden we onze diensten aan met een kortingsactie.

Wij bieden 25% korting tot 15 december 2020 op onze pakketten op www.stickybanditmarketing.nl. Een ondernemer hoeft zeker geen selectie te maken en een actie te kiezen om met ons in gesprek te gaan. Een adviesgesprek biedt inzicht in de mogelijkheden en we kijken er naar uit om op onze manier een steentje bij te dragen middels een goed gesprek en gepersonaliseerd advies.

Verandering is nodig om als merk of bedrijf on-trend en relevant te blijven, gedwongen verandering door bijvoorbeeld Covid-19 is pijnlijk maar biedt ook mogelijkheden. Hoe meer een ondernemer bereid is om hierin mee te gaan hoe beter zijn kansen zijn om er een succes van te maken.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sticky Bandit Marketing. Meer over Sticky Bandit Marketing ontdekken?

Sticky Bandit Marketing

Zonweg 177 , Den Haag


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Sticky Bandit Marketing. Meer over Sticky Bandit Marketing ontdekken?

Sticky Bandit Marketing

Zonweg 177 , Den Haag