5 euro korting op Urban-dans op het ijs

Aangeboden door Holland Dance Festival
- Geldig vanaf 15 jan 2018 - Geldig vanaf 15 januari 2018 t/m 26 jan 2018 t/m 26 januari 2018 Topper
Deze aanbieding is al verlopen
Bekijk alle aanbiedingen

Holland Dance Festival en De Uithof presenteren:

Urban-dans op het ijs

Van 25 januari t/m 11 februari 2018 is het weer zover, dan vindt de zestiende editie van het Holland Dance Festival plaats: het grootste internationale dansfestival van Nederland, in dansstad Den Haag. Bezoek op 23, 24 en 25 januari de voorstelling Vertical Influences van de Canadese kunstschaatsers Le Patin Libre. Krijg nu € 5,00 korting en betaal € 17,50 per kaartje (i.p.v. € 22,50)!

Le Patin Libre uit Canada: moderne dans op het ijs, een absoluut noodzakelijke ontdekking voor Nederland als schaatsnatie. Geen gelikte ‘Holiday On Ice’ show, maar een groep voormalige top kunstschaatsers die met hun urbanachtige uitstraling en door hun hoog ontwikkelde atletische gaven een eigen glijtechniek neerzetten. De voorstelling Vertical Influences is tweedelig. In het eerste deel zit het publiek op de tribune van de ijsbaan met afstand en overzicht op het geheel. In het tweede deel verplaatst het publiek naar het ijs en zit het midden in de voorstelling. De dynamiek van de dans op het ijs komt letterlijk en figuurlijk heel dichtbij. De glijtechniek wordt voelbaar en het enerverende samenspel van de dansers gaat onder de huid van het publiek.

Hoe krijg je korting?
Ga naar www.holland-dance.com en ga in de Agenda naar de voorstelling. Ga naar ‘Data & Tickets’ en klik op ‘Bestel Tickets’. Kies het gewenste aantal tickets onder ‘Normaal’ en klik op ‘Bestel’. Vul onder ‘Coupon’ de volgende kortingscode in: IndeBuurt18. Kies je leveringsmethode, klik op ‘Betalen’ en vervolg het bestelproces.

Voorwaarden: Deze actie is geldig voor alle voorstellingen op 23, 24, 25 en 26 januari (de voorstellingen op 27 januari zijn uitgesloten). De actie is geldig t/m voorstellingsdatum.

Holland Dance Festival vrijetijd en uitgaan

Prinsestraat 42, Den Haag

Bekijk meer: vrijetijd en uitgaan