Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken bij Tamara: ‘Sommige mensen vinden dit huis te kil’

Door Marèl Holtermans 24 februari 2020

Tamara heeft het – naar eigen zeggen – goed voor elkaar: ze woont samen met haar vriend op tien minuten loopafstand van het centrum, is blij met haar baan in de schoenenbranche en een huis dat tot in de puntjes goed verzorgd is. Wij gingen langs bij haar perfect verzorgde woning in Deuteren.

Al bij binnenkomst is het duidelijk dat de woning van Tamara en haar vriend Sander tot in de puntjes gestyled is: alles is netjes opgeborgen en we komen via een imposante, metalen deur binnen. “Dat is één van de weinige onderdelen die mijn vriend heeft uitgekozen”, vertelt ze lachend. “We hebben beiden onze eigen stijl en zijn ook allebei koppig, maar ik moet toegeven dat het merendeel van dit huis vanuit mij komt.” Maar: het is wel goed gelukt! Zodra je binnenkomt, oogt het heel ruim en clean. “Voor sommige mensen is het hier te kil, maar ik houd ervan!”

Zwarte keuken

De blikvanger is de zwarte keuken. Een keuken waar niet veel mensen voor durven te kiezen, maar hier past. Tamara: “Volgens mijn vriend ben ik degene die op dit idee kwam, maar volgens mij kwam het vanuit hem. We wilden in ieder geval heel erg graag een keuken waarbij alles netjes is, maar er ook stijlvol uitziet. Eerst dachten we dat we voor een hoogglans witte keuken moesten gaan, maar uiteindelijk kozen we toch voor iets unieks. En maar goed ook: het zou hier anders te wit zijn.”

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Nieuwe woning

Tamara en Sander hadden zich ingeschreven voor dit huis en bij een ander nieuwbouwproject. “We wilden heel graag dicht bij het centrum wonen. Als er dan mensen op bezoek komen, kunnen we altijd te voet naar de binnenstad of naar het Paleiskwartier. Maar omdat je bij een nieuwbouwproject niet zeker bent dat je de woning krijgt, hadden we ons oog op verschillende projecten. Toen we hoorden dat we hier waren ingeloot, waren we zo blij! Sinds december wonen we hier.”

Relaxen na een lange dag

Tamara vond één ding heel belangrijk in het nieuwe huis: er moesten een paar plekjes komen waar ze helemaal tot rust konden komen. En dus kwam er een enorme bank in huis. “Dat was best een gok. We zagen deze bank en vonden hem allebei geweldig, maar het was net niet de juiste kleur. Daarom bestelden we hem in een andere tint en dit is het resultaat. Drie verschillende kleuren in één bank! Gelukkig past-ie hier perfect. We kunnen hier allebei languit liggen. En ook de katten vinden dit een fijne plek.”

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Nieuw gezinslid

En er is nog een plekje in huis waar ze helemaal tot rust kan komen, namelijk in de badkamer. “Met die ruimte zijn we inderdaad heel erg blij”, vertelt ze. “Niets is fijner dan na een lange werkdag relaxen. Dat kan hier perfect!” In ieder geval nog tot het eind van de zomer, want dan komt er nog iemand in huis: hun eerste kindje! “We zijn al bezig met de babykamer en ik vind het heerlijk om die helemaal te stylen. Die kamer krijgt overigens wel wat meer kleur!”

Pssst, wil jij meedoen met onze rubriek ‘Binnenkijken bij’? Laat het ons weten! Je hoeft geen paleis of een superdeluxe huis te bezitten (mag natuurlijk wel). Zolang jij er trots op bent, een leuk verhaal hebt, óf een keer op indebuurt wilt staan is elke woning goed! 

Meer binnenkijken?

Binnenkijken bij Imke

Binnenkijken bij Imke: ‘Ik denk niet dat ik deze fijne sfeer kan creëren in een ander huis’

Imke Leenders heeft al op veel plekken gewoond. Van Noord-Limburg tot aan Aruba: ze kan het allemaal...
local Geeke van Dijck

Binnenkijken bij Geeke: ‘Ik vind die grijze huizen maar niets’

Een gele muur, een mintgroene bank en schilderijen met vrolijke ontwerpen. Het is duidelijk: fotogra...
Etenstijd

Binnenkijken bij Daphne en Stefan: ‘We wilden één hele opvallende muur, dat is gelukt!’

De woning van Daphne en Stefan is er één waar menig starter jaloers op kan zijn: midden in het centr...

adv.