Wooninspiratie ten top: 5 x waanzinnige woonkamers op Funda

Door Marloes van Vliet 28 oktober 2018

Het leuke aan Funda is dat je zo heerlijk kunt gluren bij mensen thuis. Soms stuiten we op woningen die er zo mooi uitzien dat je bijna zou denken dat er een stylist aan te pas is gekomen. Neem bijvoorbeeld deze vijf waanzinnige woonkamers. Inspiratie ten top!

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Uitzichtje hoor

Hou je van lekker veel groen? Dan is dit appartement aan de Westenburgerweg per-fect voor je. Je kijkt vanuit de woonkamer zó het Prins Hendrikpark in en dat is heerlijk wakker worden. De woonkamer zelf is fijn en ruim, maar dat uitzicht doet het ‘m.

Foto: Funda.nl

Scandinavische vibes

Hou je van veel licht en strakke, moderne meubelstukken? Dan kun je zeker inspiratie opdoen van deze woonkamer aan het Schout van Keppelpad. De Scandinavische vibe heerst eigenlijk overal in het huis en straalt veel rust uit.

Licht en knus

Zoek je een appartement middenin de stad dat sfeer ademt? Dan is deze woning in de Sint Josephstraat wellicht wat voor jou. Door de ronde vormen heeft het appartement een knusse uitstraling en de zandkleurige accessoires komen helemaal tot z’n recht. Wauw!

Hip, hipper, hipst

De woonkamer van dit leuke appartement in de Javastraat heeft alles wat je wil qua inrichting. Een goede bank, mooie lamp en grove accessoires. Helemaal hip! Ook ben je vanuit dit appartement zo in de stad en heb je twee slaapkamers.

Klassiek en modern

Prachtig, deze woning in het Paleiskwartier. Het appartement is superruim en er is gebruik gemaakt van aardetinten om de algehele uitstraling rustig te houden. We kunnen ons voorstellen dat een tof, industrieel interieur hier goed past – durf jij de uitdaging aan?

Lees ook:

design museum

Moet je zien: binnenkijken bij 248 Nederlanders met Thijs Wolzak

Van september 2011 tot januari 2018 fotografeerde Thijs Wolzak 248 keer Nederlanders in hun interieu...
Willemspoort

We blijven bouwen: deze nieuwbouwprojecten komen eraan

Sommige nieuwbouwprojecten zijn bijna af, andere moeten nog gebouwd worden. Er wordt momenteel van a...
Woonwinkel Lardes | Foto: indebuurt Den Bosch

We gaan weer binnen genieten: 7 x woonwinkels in Den Bosch

Oktober = woonmaand. We gaan met z'n allen weer lekker naar binnen. En dan zie je ineens dat die ban...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.