Verkoop van nieuwbouwproject UPstairs gaat als een speer!

Aangeboden door Infocentrum Paleiskwartier 16 mei 2018

Begin deze maand gaven we jullie al een heads up over het onwijs mooie nieuwbouwproject in het Paleiskwartier: UPstairs. Inmiddels is de verkoop gestart en de opkomst was gigantisch – dus mocht je interesse hebben in deze woningen, sla dan snel je slag!

We spraken Sanne Timmermans – zij is werkzaam bij het Infocentrum van het Paleiskwartier – over het nieuwbouwproject. Sanne: ”De opkomst bij de start van de verkoop was tóp! Er waren ruim vierhonderd geïnteresseerden aan wie we informatie hebben meegegeven. Er zijn superveel positieve reacties op het project gekomen en op de aangeboden appartementen, dus wij zijn enorm blij!” Ook al is de belangstelling groot, het is natuurlijk geen reden om je af te laten schrikken – je kunt je gewoon inschrijven en dat doe je hier.

Verkoopinfo ophalen

Heb je interesse in deze appartementen in het hart van het Paleiskwartier? Je kunt op het Infocentrum van het Paleiskwartier alle nodige informatie ophalen, of deze info downloaden via de site van UPstairs!

(tekst loopt door onder de foto’s)

Nieuwbouwproject UPstairs
Nieuwbouwproject UPstairs
Nieuwbouwproject UPstairs | Foto: Infocentrum Paleiskwartier
Nieuwbouwproject UPstairs
Nieuwbouwproject UPstairs | Foto: Paleiskwartier
Nieuwbouwproject UPstairs

De appartementen

In UPstairs komen 63 comfortabele appartementen en ze zijn bijna allemaal verschillend. Van superefficiënte studio’s van 47m² tot penthouses van 147m². Met een lekker groot balkon, een fijne galerij of een zonnig terras. Wil je een appartement met één, twee of drie slaapkamers? Een open keuken of keuken liever apart, met kookeiland of zonder? Je kunt gewoon kiezen, want UPstairs heeft het allemaal!

Alle appartementen zijn voorzien van een complete keuken en badkamer, vloerverwarming en verkoeling, een berging in het pand én een extra berging in de kelder met nog een gezamenlijke fietsenstalling. Ieder appartement heeft de beschikking over minimaal één eigen parkeerplaats. De woningen hebben stuk voor stuk mooie lichtinval door ramen van plafond tot vloer en optimaal uitzicht over het Paleiskwartier, de Paleisbrug, de Hofvijver, De Gement of de historische binnenstad. Helemaal perfect toch?

Nieuwbouwproject UPstairs

Binnenkort te koop in het Paleiskwartier: prachtige nieuwbouwappartementen!

Op 8 mei is het eindelijk zover: de inschrijvingsperiode van het prachtige nieuwe project UPstairs s...

Infocentrum Paleiskwartier dienstverlening

Nu gesloten09:00 - 17:00

Hugo de Grootlaan 82 , Den Bosch

Bekijk meer:dienstverlening

adv.