Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Oproep: laat jouw woning zien in een virtuele editie van ‘binnenkijken bij’

Door Jantine 25 maart 2020

Eén van onze favoriete rubrieken op indebuurt is ‘binnenkijken bij’, waarbij we binnengluren bij andere Bosschenaren. De overbuurman met zijn bizar mooie inrichting, de buurtbewoner met haar jaloersmakende villa of de flatgenoot met zijn knusse studio: we komen overal. Correctie, we kwamen overal, want ook wij zitten thuis en doen ons werk zoveel mogelijk telefonisch en digitaal. Dat betekent dat we voorlopig geen nieuwe binnenkijker kunnen maken… of toch wel?

Heb jij altijd al mee willen doen aan deze rubriek en gun je andere inwoners een kijkje in je woning? Ben je in het bezit van een smartphone en/of laptop met camera? Neem ons dan virtueel mee door je woning! Terwijl jij door de ruimtes wandelt van je eigen huis, stellen wij live vragen over je woning. Vervolgens maken wij hier een mooi filmpje van voor op indebuurt!

Yass, ik doe mee!

Leuk! Mail naar [email protected] of stuur ons een berichtje via Facebook en we plannen samen een geschikt moment in (bijvoorbeeld tijdens de pauze van het thuiswerken of wanneer de kinderen eindelijk klaar zijn met hun online lessen).

Deze Bosschenaren gingen je voor:

Binnenkijken bij Véroni: ‘Ik heb vijftig planten op 30 m²’

Ja, er staan echt vijftig planten in de compacte woning van Véroni den Ambtman (30). En ja, er is (m...

Binnenkijken bij opruimcoach Merel: ‘Wij willen juist klein wonen’

Binnenkijken bij Svenja: ‘Ik vroeg een klusjesman of ik zijn boor kon lenen’

Binnenkijken bij Sharon: ‘Toen ik het huisnummer zag, wist ik dat dit mijn plekje was!’

adv.