Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Opfrisbeurt voor je interieur? 7 x dit zijn dé behangtrends voor 2021

Aangeboden door De Kleurenfabriek 23 september 2020

Wil je eens iets anders met je huis? Daarvoor hoef je geen compleet nieuw interieur aan te schaffen. Met een nieuw behang op de muur creëer je direct een andere uitstraling. Het is bijna oktober woonmaand dus nog meer reden om je saaie muren aan te pakken. Kleurstyliste Monique Arts zet de vijf tofste behangtrends voor dit najaar voor je op een rij.

Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Metallic

Foto: De Kleurenfabriek

In 2021 mag het allemaal wild, kleurrijk en anders dan anders. Monique: “Niets is te gek, er mag zelfs metallic op de muur.” Door nieuwe technieken is er steeds meer mogelijk met behang. “Daardoor wordt klassiek en traditioneel behang als snel saai gevonden. Metallic is opvallend, gewaagd en creëert een feestje op de muur. Het geeft je interieur een extravagante touch.”

Japanse invloed

Foto: De Kleurenfabriek

“In veel nieuwe behangdesigns is de veelzijdige natuur en oude cultuur van Japan terug te zien.” Dit weelderige behang lijkt net een bloemenzee en doet denken aan een kimono. “Ook dat is een behangtrend voor 2021.”

Indigo aapjes

Foto: De Kleurenfabriek

Spijkerstof op de muur? Ja, kan gewoon! Dit bijzondere behang is gemaakt van denim met gekleurd borduurwerk. “In het patroon zijn verschillende beelden te zien van Indigo Makaken in de natuur. De uitgestorven diersoort wordt toepasselijk weergegeven op indigo achtergrond.”

Bonte kleuren

Foto: De Kleurenfabriek

Het leven is te kort voor saaie kleuren. Monique: “In 2021 mag je helemaal losgaan met bonte tinten en speelse designs. Van mint tot marineblauw, maar ook knalgroen. Een voorbeeld is dit vrolijke behang dat doet denken aan een Japanse kimono. Alsof je door een kleurrijke fantasie wandelt.”

Weelderig bos

Foto: De Kleurenfabriek

Deze levendige muurbekleding schildert een weelderig bos dat leven en beweging uitstraalt. “Wie dit doek van dichtbij bekijkt, ontdekt dat het behang kleine geheimpjes bewaart. In het design zijn namelijk apen verwerkt. Zo zie je steeds weer andere vormen en natuurlijke elementen.” Naar dit spektakel kun je eindeloos turen.

Lekker bloemig

“Droogbloemen in je interieur zijn tegenwoordig helemaal hip”, vertelt Monique. Ook je muren mogen lekker fleurig! “Bijvoorbeeld met dit behang van wilde bloemen. Maak het geheel af met een paar mooie kamerplanten et voila: buiten is binnen!”

Overlappende O

Foto: De Kleurenfabriek

Cirkels en bogen blijven een populair patroon volgens Monique. “De overlappende O’s in dit behang symboliseren de beweging van water.” De rollende golven lijken zo je woonkamer binnen te stromen. Dit patroon draagt de Japanse naam seigaiha, wat ‘blauwe zee’ en ‘golven’ betekent.

Oktober woonmaand

de kleurenfabriek
Monique Arts van De Kleurenfabriek. Foto: De Kleurenfabriek

Naast advies heeft Monique ook een leuke actie in petto. Heel de maand oktober staat in het teken van wonen. Bij De Kleurenfabriek in Den Bosch krijg je daarom in oktober 20% korting op behang. Kijk, daar word je vrolijk van. Tijd om je interieur op te pimpen met deze trends!

de kleurenfabriek

De Kleurenfabriek bestaat 5 jaar: ‘Mensen beginnen mij te herkennen’

Ze kan nog net normaal over straat: Monique Arts wordt steeds bekender in Den Bosch en omgeving. Dat...
monique-arts

Ga je buiten klussen? 7 x handige schildertips van Monique van De Kleurenfabriek

Wordt het tijd om jouw stekkie op te knappen? Een likje verf doet wonderen. Maar hoe begin je eraan?...
amazona krijtverf

DIY: Refresh je interieur supersnel, De Kleurenfabriek geeft tips!

Heb je twee linkerhanden? No problemo. Ook jij kunt binnen no time je huis opfrissen en meubels een ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Kleurenfabriek. Meer over De Kleurenfabriek ontdekken?

De Kleurenfabriek schilders

Gesloten09:00 - 18:00

Jacob van Maerlantstraat 90, Den Bosch

Bekijk meer:schilders
Pagina 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.