Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voor de woningzoekers: deze appartementen bij Den Bosch zijn nu beschikbaar

Aangeboden door BOSS Wonen 21 oktober 2020

Op zoek naar een nieuwe woning? De vraag naar woningen is groot in Den Bosch. Dagelijks wordt Funda volgeladen met nieuwe huizen, die net zo hard de deur uitvliegen. Ben je het beu steeds achter het net te vissen? Goed nieuws: in deze nieuwe complexen zijn nog appartementen beschikbaar.

Met nieuw bedoelen we ook echt gloednieuw, want de woningen moeten nog gebouwd worden. Nieuwbouwproject ‘Creijenhof‘ in Rosmalen is sinds deze maand van start. Oké, het is niet het centrum van Den Bosch, maar wél het centrum van Rosmalen. Tien minuten met de auto of twintig minuten op de fiets en hup – je staat op de Parade. Zoek je het dichterbij huis? Het centrum van Rosmalen is slechts twee minuten wandelen.

Twee complexen

De twee appartementencomplexen ‘Creijenhof’ staan straks met de ruggen tegen elkaar en liggen aan de Hoogstraat en Dorpsstraat. De woningen worden opgeleverd met keuken, sanitair en extra bergruimte. Je auto parkeer je makkelijk op het parkeerterrein. Wil je weten hoe dat eruitziet? Bekijk hieronder de visualisaties van het project. Drink jij straks een drankje op je eigen balkon in de zon?

Lees meer over de beschikbare appartementen onder de visualisaties van het nieuwbouwproject.

Dorpsstraat. Beeld: BOSS Wonen
Dorpsstraat. Beeld: BOSS Wonen
Hoogstraat. Beeld: BOSS Wonen
Hoogstraat. Beeld: BOSS Wonen
Hoogstraat. Beeld: BOSS Wonen

Beschikbare appartementen

Op moment van publicatie zijn nog 8 van de 22 woningen beschikbaar. Dat is mooi, want dan valt er wat te kiezen. De driekamerappartementen variëren van 72 tot 109 vierkante meter oppervlakte en hebben bijna allemaal een balkon of terras. Het prijskaartje? Vanaf € 298.000,- heb jij je eigen stulpje in het centrum van Rosmalen.

Je eigen smaak

De appartementen worden naar verwachting in het najaar van 2021 opgeleverd. Extra fijn: als je er snel bij bent kun je een keuken en badkamer uitzoeken naar je eigen smaak. Bovendien kan zelfs de indeling van de woning nog aangepast worden. Grotere slaapkamer? Inloopkast? Voor de early birds is het allemaal nog mogelijk. Zo is het straks echt jouw thuis. Wil je zien welke appartementen nog vrij zijn? Klik dan op onderstaande oranje knop.Deze bijdrage wordt je aangeboden door BOSS Wonen. Meer over BOSS Wonen ontdekken?

BOSS Wonen


Geopend09:00 - 23:00

Verwersstraat 108, Den Bosch

adv.