Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit moet je weten over het nieuwe appartementencomplex in het Paleiskwartier

Aangeboden door Infocentrum Paleiskwartier 6 november 2019

Het is je wellicht al opgevallen dat men druk bezig is met bouwen in het Paleiskwartier, en de komende jaren blijft dat ook zo. Er worden twee nieuwe woontorens uit de grond gestampt, waaronder ‘Terrazzo’ (en UPstairs). Omdat de onlineverkoop onlangs is gestart (en we dol zijn op nieuwbouwprojecten) delen we leuke info over het nieuwbouwproject. Lees je mee?

Allereerst: het uitzicht. Dat is prachtig! Terrazzo ligt op een van de mooiste locaties in het Paleiskwartier. Bewoners kijken zo uit op het groen en zien ’s ochtends de eendjes in het water van de Hofvijver. Ook ligt het appartementencomplex vlakbij de Paleisbrug, waardoor je (als je straks een woning hebt) zo in de binnenstad of bij een aantal cafés bent. Zin in een avondje uit dicht bij huis? Dan stap je in no-time de bios (Kinepolis) binnen. Ook zit de supermarkt om de hoek, handig zo na werktijd!

Verschillende woningen

En of Terrazzo straks blikvanger van het Paleiskwartier is. Het gebouw wordt ongeveer veertig meter hoog en telt 112 koopappartementen en vier stadswoningen. Er worden veel verschillende woningen gebouwd: niet alleen qua type, maar ook qua grootte. De appartementen hebben een oppervlakte tussen de 40 en 377 vierkante meter. Dat betekent dat hier straks zowel studio’s als appartementen zijn.

Tekst loopt door onder foto. 

terrazzo
Sfeerimpressie van Terrazzo. Foto: Kenk architecten

La vita è bella!

En ja, fijn buitenleven is gegarandeerd. De naam zegt het natuurlijk al: er is ontzettend veel buitenruimte bij de woningen. Sommige terrassen zijn tot wel honderd (!) vierkante meter groot. Waar is dat feestje… Beeld je ook even in hoe je ’s zomers de dag start met een ontbijtje buiten in de zon op je eigen terras. ’s Avonds kun je de dag heerlijk afsluiten met een wandeling in Het Bossche Broek, dat op vijf minuten lopen ligt. Zoals de Italianen zeggen: la vita è bella! 

Terrazzo

Dat is het echt! Terrazzo is een aanwinst voor de mooie, stedelijke architectuur van het Paleiskwartier. De woningen hebben gevarieerde gevels, hoge raampartijen, royale terrassen en balkons en verrassende doorkijkjes naar de halfopen binnentuinen. Oh yeah, wat gaaf!

Tekst loopt door onder foto. 

terrazzo
Sfeerimpressie van Terrazzo. Foto: Kenk architecten

Je kunt je nu inschrijven voor een woning

Wil jij wonen in dit stukje Parijs in Den Bosch? Dan bof je: je kunt je vanaf nu online inschrijven voor een woning in Terrazzo. Daar vind je ook alle verkoopinformatie en prijzen. Als jij je hebt ingeschreven, hoor je begin december of een appartement aan jou is toegewezen. Wat daarna volgt is een verkoopgesprek en begin 2020 teken je de koopovereenkomst. Spannend! Inschrijven kan tot en met maandag 25 november 17.00 uur.

Lees ook:

Gloednieuw! 7 x dit is waarom je in het Paleiskwartier wilt wonen

Eigenlijk hoeven we jullie niet te vertellen dat het Paleiskwartier dé hotspot is om te gaan wonen o...


Meer over Infocentrum Paleiskwartier ontdekken?

Infocentrum Paleiskwartier

dienstverlening

Geopend09:00 - 17:00

Hugo de Grootlaan 82 , Den Bosch

Bekijk meer:dienstverlening

adv.