Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x nieuwe woontorens die gebouwd worden in Den Bosch

Door Marèl Holtermans 13 augustus 2019

Naast alle nieuwe woonwijken worden er de komende jaren ook heel wat nieuwe woontorens uit de grond gestampt in Den Bosch. Over twee à drie jaar schitteren ze in onze stad en hebben we er heel wat trotse inwoners bij. Deze zeven woontorens worden de komende jaren gebouwd in Den Bosch: 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

De Meester

Brabantwonen
Foto: BrabantWonen

In de wijk Kruiskamp op de Eindhovenlaan komt een nieuwe flat, waar 46 woningen gerealiseerd worden. Deze levert woningcoöperatie BrabantWonen medio 2020 op. Een woordvoerder van BrabantWonen vertelt dat het allemaal sociale huurwoningen zijn, waardoor de huurprijs maximaal €720,42 is. Op dit moment zijn de klusjesmannen druk bezig om de flat uit de grond te stampen!

Upstairs

Nieuwbouwproject UPstairs | Foto: Infocentrum Paleiskwartier
Nieuwbouwproject UPstairs | Foto: Infocentrum Paleiskwartier
Nieuwbouwproject UPstairs | Foto: Infocentrum Paleiskwartier
Nieuwbouwproject UPstairs
Nieuwbouwproject UPstairs | Foto: Paleiskwartier
Nieuwbouwproject UPstairs
Nieuwbouwproject UPstairs

Een nieuwe blikvanger in het Paleiskwartier: Upstairs. Het appartementencomplex krijgt de typische sex-and-the-city-feeling door de luxe uitstraling, ruime appartementen en natuurlijk het prachtige uitzicht. In totaal kun je kiezen uit 63 koopappartementen die qua grootte verschillen van 47 m² tot en met 147 m². Bovenaan in de flat is een ruim penthouse, met een fenomenaal blikveld.

Als je wat hoger in het complex woont, kijk je uit op de natuur. Ook de Hofvijver, restaurantjes en Kinepolis kun je vanuit je luie stoel in de gaten houden.

Buitenruimte

Elk appartement heeft een eigen stukje buiten. Sommige in de vorm van een balkon, andere door middel van een klein terras. Ook is er op de eerste verdieping een gedeelde buitenruimte. Deze roofgarden is een collectieve daktuin waar je gezellig kunt kletsen met andere bewoners.

De verkoop van de appartementen is al gestart. Meer informatie lees je hier:

Nieuwbouwproject UPstairs

Ben je ook ondersteboven van het Paleiskwartier? Kom dan wonen in UPstairs

Wil jij graag in het enorm populaire Paleiskwartier wonen in een spiksplinternieuw appartement? Wees...
Upstairs 2018

Dit is de status van de bouw van UPstairs in het Paleiskwartier

Wonen in het Paleiskwartier is supergewild, daarom komen er in rap tempo nieuwe woningen bij. Dat bl...
Nieuwbouwproject UPstairs

Verkoop van nieuwbouwproject UPstairs gaat als een speer!

Begin deze maand gaven we jullie al een heads up over het onwijs mooie nieuwbouwproject in het Palei...

Meer over Infocentrum Paleiskwartier ontdekken?

Infocentrum Paleiskwartier dienstverlening

Gesloten09:00 - 17:00

Hugo de Grootlaan 82 , Den Bosch

Bekijk meer:dienstverlening

Terrazzo

Iets verderop komt woontoren Terrazzo. Ook deze flat staat in het Paleiskwartier. Op de website van de vastgoedbeheerder, SDK Vastgoed, lezen we dat er veel verschillende woningen gebouwd worden. Die hebben een oppervlakte tussen de veertig en tweehonderd vierkante meter.

Buitenleven

Met een naam als deze is het niet verwonderlijk dat er veel buitenruimte bij zit. Sommige terrassen zijn tot wel honderd vierkante meter groot (hallo, wekelijkse barbecue!). De verkoop van de appartementen start in het najaar. Wie weet woon jij binnenkort wel in het Paleiskwartier!

Belvédère

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

 

Nog een nieuwe woontoren in het Paleiskwartier: Belvédère. Dit enorme complex ligt naast Upstairs en ook deze flat belooft luxe te worden! Het is een van de grootste complexen die op dit moment gebouwd worden. In totaal zijn er 58 koop- en 91 huurwoningen. Volgens de website van de vastgoedbeheerder worden alle woningen licht en ruim.

Stadswoning

In het pand zit één hele bijzondere woning: de Paleiskwartier-stadswoning. Dit is een woning van drie verdiepingen van in totaal 269 m². Vanuit dit plekje kijk je uit op de Gement. Gaaf!

Hadewych

nieuwbouw den bosch
Foto ter illustratie. Foto: ANP

Door naar de volgende in het rijtje: Hadewych. Over dit complex van BrabantWonen is nog niet heel veel bekend. Wel kunnen we jullie mededelen dat de locatie van de toren Bazeldonk-Zuid (Zuidoost Den Bosch) is. In totaal kunnen worden er negen woningen opgeleverd. Het is nog niet bekend wanneer je de verhuisdozen ingepakt kunt inpakken. Wij zijn benieuwd!

Willemspoort

BrabantWonen is met nog een project bezig: Willemspoort. Dit gebouw komt nabij het ziekenhuis. Hier kunnen maar liefst driehonderd verschillende huishoudens wonen! Op de website lezen we dat BrabantWonen een aantal woningen gaat verhuren en een aantal verkopen.

Orthen-Links

De laatste in het rijtje is dit complex ten noorden van het centrum. Dit is een speciale, want er waren in de jaren 50 al woningen gebouwd in dit gedeelte van de stad. Maar die waren zo verslechterd dat het tijd was voor een moderne touch. Om die reden wordt de wijk grotendeels vernieuwd. Dit gaat in vier fasen, de laatste fase start in september en de woningen worden in 2020 opgeleverd.

Waar zou jij wel willen wonen? Laat het ons weten in de comments!

Meer over wonen in Den Bosch:

11 x dit zijn de grootste huizen in Den Bosch (die nu te koop staan)

Laten we eerlijk zijn: het is mooi om te zeggen dat je in een van de 11 grootste huizen van Den Bosc...
antikraak den bosch

Zo werkt antikraak wonen in Den Bosch

Je kunt in een school, een oud kantoor of een leegstaande villa terechtkomen en je weet nooit voor h...

Hier wil je wonen! 7 x woningen in Den Bosch die nét op Funda staan

Toe aan een grotere woning, eindelijk plannen om uit huis te gaan of lekker aan het dromen? Wij zett...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuwbouw Wonen

adv.