Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Inspiratietip: met dit behang is jouw huis klaar voor de herfst

Aangeboden door De Kleurenfabriek 14 oktober 2020

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe inrichting. Dus zet je huis op z’n kop, verander de inrichting en plak een nieuw behangetje tegen de muren. Laat je inspireren door kleurstyliste Monique Arts van De Kleurenfabriek met de mooiste behanginspiratie voor dit najaar.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Mooi voor de wereld

Foto: Masureel, De Kleurenfabriek

Het behang van Masureel niet alleen mooi, maar duurzaam geproduceerd. Zo gebruikt het merk alleen inkt op waterbasis (en dus afbreekbaar), en ze maken de meeste inkt ook nog eens zelf. Wist je dat het merk Masureel nog een stapje verder gaat in duurzaamheid? Zo hergebruiken ze 30% van het afvalwater om weer nieuwe producten te maken.

Orbital

De nieuwe collectie Orbital van Masureel speelt met kleur, licht en vorm. De haast magische patronen prikkelen je hersenen en roepen reactie op bij de kijker. De ontwerpen van Masureel benadrukken het belang van esthetiek om ons heen. Het behang zorgt voor lichtreflectie in de kamer, waardoor je vanuit ieder oogpunt andere kleuren ontdekt.

Warm en chic

Foto: Masureel, De Kleurenfabriek

“Warme kleuren geven je huis al snel een knusse sfeer”, vertelt Monique. “In dit behang zitten verschillende bruin- en ambertinten verwerkt. Met de weerkaatsing van het licht erop lijkt het haast goud. Hiermee maak je de muur niet alleen huiselijk, maar ook superchic.”

Optische illusie

Foto: Masureel, De Kleurenfabriek

Een geometrische print op de muur creëert soms een optische illusie. Bij dit behang lijkt het haast alsof de vormen uit de muur komen. “Deze print werkt goed met de kalme kleurtint, wat de kamer toch een rustige uitstraling geeft”, vertelt Monique. “Op die manier is het behang niet te aanwezig, maar juist een aanvulling op je interieur.”

Samensmelting

Foto: Masureel, De Kleurenfabriek

Dit behang speelt met de reflectie van licht. “Het gebruik van donker en licht wisselt zich af en weerkaatst de lichtinval in de ruimte.” Bekijk je het van dichtbij dan ontdek je dat het hele behang is opgedeeld in hokjes. Van veraf gezien lijken alle hokjes samen te smelten tot één geheel.

Aantrekkingskracht

Foto: Masureel, De Kleurenfabriek

Ook in dit behang speelt geometrie een belangrijke rol. “De muur lijkt door de vormen textuur te krijgen, wat aantrekkingskracht veroorzaakt. Je wil de muur het liefste aanraken. Doordat de kleurtinten uit hetzelfde palet komen, oogt het geheel rustig”, aldus Monique.

Oktober woonmaand

Bij De Kleurenfabriek in Den Bosch krijg je tijdens ‘oktober woonmaand’ 20% korting op behang van alle merken. Waar wacht je nog op? Tijd om je huis aan te pakken en je interieur te verfraaien!

Kun je na het zien van al deze toffe behanginspiratie voor het najaar totaal geen keuze maken? Ga dan langs bij De Kleurenfabriek. De kleurstylistes helpen je graag verder!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Kleurenfabriek. Meer over De Kleurenfabriek ontdekken?

De Kleurenfabriek schilders

Gesloten09:00 - 18:00

Jacob van Maerlantstraat 90, Den Bosch

Bekijk meer:schilders
de kleurenfabriek

Opfrisbeurt voor je interieur? 7 x dit zijn dé behangtrends voor 2021

Wil je eens iets anders met je huis? Daarvoor hoef je geen compleet nieuw interieur aan te schaffen....

Op zoek naar duurzaam behang? 9 x dit zijn dé trends voor dit najaar

We geven je de makkelijkste tip om je huis te verduurzamen: gebruik het behang van Masureel! Dat is ...
de kleurenfabriek

De Kleurenfabriek bestaat 5 jaar: ‘Mensen beginnen mij te herkennen’

Ze kan nog net normaal over straat: Monique Arts wordt steeds bekender in Den Bosch en omgeving. Dat...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.