Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Industrieel, wit en zwart: 7 x de badkamertrends van 2020

Aangeboden door X2O Badkamers 11 maart 2020

Staat een nieuwe badkamer al lang op het verlanglijstje? Dan is dit hét jaar om die wens te vervullen. Bij X²O Badkamers in Den Bosch vind je de mooiste badkamers. Wil jij mee met de tijd? Check dan gauw deze 7 x badkamertrends van 2020:

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Aluminium profielen in de badkamer

Zwarte en witte aluminium profielen. Foto: X²O Badkamers

Of je nu gaat voor een industrieel design of minimalistisch interieur: de witte en zwarte aluminium profielen van ramen en deuren komen in elk interieur tot z’n recht. De aluminium frames passen op alles, zoals een douchedeur, badkamermeubel of spiegelrand.


Wit en zwart zijn de kleuren

Wit en zwart is de perfecte match. Foto: X²O Badkamers

Een combinatie van zwart en wit zijn de kleuren van 2020. De tegenpolen zorgen voor een strak contrast; een badkamermeubel in zwart lak combineert mooi met een witte wastafel.

Een afwerking als nooit tevoren

Verfijnd design. Foto: X²O Badkamers

Vernieuwende materialen zorgen voor een mooie afwerking in de badkamer. Met Cool Metal kranen voor je wastafel bad of douche ben je helemaal up & trendy. Solid surface materiaal blijft de trendsetter! Dit materiaal kent een ongeziene bestendigheid voor je bad, wastafel, douchewandbekleding of douchebak.

Industriële look

Industriële look. Foto: X²O Badkamers

Wil jij als je de badkamer binnenstapt het gevoel hebben dat je je in een heuse wellness begeeft? Met deze industriële interieurlook is het mogelijk! Bij de trend hoort zowel lichte als donkere beton. Met de juiste combinatie aan wastafels, baden en douches maak je van jouw badkamer een echt paradijs.

Asymmetrische perfectie

Asymmetrische perfectie. Foto: X²O Badkamers

Kom je in je huidige badkamer ruimte tekort, bijvoorbeeld voor alle handdoeken, shampooflessen en make-upspullen? Met een asymmetrisch badkamermeubel creëer je ruimte voor je accessoires. Daarnaast brengt het ook nog eens extra dynamiek in de badkamer.

Spiegeltje spiegeltje aan de wand…

Ronde spiegels. Foto: X²O Badkamers

…wie is de mooiste van het land? Met de ronde spiegels in je badkamer ben jij elke dag de mooiste! De ronde vormen geven een echt wauw-effect en de LED-verlichting in de spiegel zorgt ervoor dat jij elke ochtend in de spotlight staat. Ook hier geldt dat een witte of zwarte omlijsting het plaatje compleet maakt.

Houten meubelen

Houten meubelen. Foto: X²O Badkamers

Je badkamer krijgt een heel andere dimensie met deze houten interieurlook. De meubels zijn van massief hout en geïnspireerd door de verticale houten gevelbekleding. Je hebt de keuze uit natuureik, notelaar of zwarte eik.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bezoek de Pinterest-borden van X²O Badkamers of de showroom aan de Tinnegieterstraat.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door X2O Badkamers. Meer over X2O Badkamers ontdekken?

X2O Badkamers woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Tinnegieterstraat 22, Den Bosch

Bekijk meer:woonwinkels
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.