Huis zoekt baas: 9 x deze huizen staan al lang te koop in Den Bosch

Door Marèl Holtermans 10 februari 2019

Ze zijn hartstikke leuk, maar toch staan ze al meer dan zes maanden op Funda: deze leuke paleisjes in Den Bosch zoeken al een hele tijd een baas. Wij zetten ze nog eens extra in de spotlight, zodat ze misschien binnenkort een nieuwe eigenaar hebben!

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Hartje centrum

We snappen eigenlijk niet zo goed waarom, maar dit appartement staat al meer dan zes maanden te koop. Wat ons betreft heeft het alleen maar voordelen: je kunt mensen begluren vanuit je woonkamer (aangezien je recht op het Fonteinpleintje uitkijkt) en de slaapkamer is klein maar héél romantisch…

Sterrenhemel in de badkamer

Ja, het is een beetje verouderd, maar onder alle – eh – bijzondere tegeltjes en snuisterijen dit een heel ruim en praktisch huis. De woning heeft drie slaapkamers, een grote tuin en is relatief goedkoop doordat het in prijs gezakt is. En kijk even naar die sterrenhemel in de badkamer.

Bad in slaapkamer

In tegenstelling tot het vorige huis is deze woning wél heel modern. Je hoeft er eigenlijk niets aan te doen. Ben je klaar met verhuizen? Stap dan in het prachtige bad dat in de slaapkamer (ja echt) staat. Goals.

Half kasteel

Nog zo’n pareltje dat al lang een nieuwe eigenaar had moeten hebben. Maar gelukkig voor jou is ‘ie nog te koop! Het huis (ofwel, half kasteel) ligt in een rustige omgeving. Ideaal als je het stadse leven met rust wilt combineren. Binnen 15 minuten sta je namelijk op de Korte Putstraat.

Wereldse woning

Mocht je wat geld overhebben en toe zijn aan een nieuw huis, is dit huis een mooie optie. Deze woning is erg groot en voelt werelds aan. Niet alleen door de giraffendecoratie van de huidige bewoners, ook door het gebruik van veel hout en de kleuren.

Penthouse

We weten eigenlijk niet zo goed waar we moeten beginnen met het benoemen van de pluspunten: het is groot, mooi en de locatie is fantastisch. Kijk even naar die koninklijke entree, de prachtige trap en de vide. Dit huis moet toch wel snel verkocht worden…

Stadstuin

Update: dit huis in inmiddels verkocht. 

Hoe vaak komt het voor dat je in de stad woont en alsnog een tuin hebt? Nou, niet zo heel vaak. En daarom is dit huis hartstikke uniek. Waarom het nog te koop staat? Geen idee. Wij zien vooral een mooi huis op een mooie plek met een heerlijke tuin.

Jaren 30 woning

Je zou misschien denken dat alle jarendertigwoningen direct verkocht zijn als ze op Funda worden gezet. Maar niets is minder waar, want dit huis wacht al enige tijd op nieuwe eigenaren. Zie jij jezelf wel wonen in een prachtig huis met een houten vloer en glas-in-loodramen? Vraag dan snel een bezichtiging aan!

Woonboot

We sluiten af met de absolute topper: een woonboot die in de Brede Haven ligt. Dit is toch wel écht de droom van velen en die kan nu uitkomen. Wordt wakker op zee (oké, niet helemaal maar het lijkt er wel op) en lees een boekje op het dek. Fantastisch!

Lees ook:

huizen den bosch

5 x deze woningen staan sinds deze week te koop in Den Bosch

Wie een fijn huis wil bemachtigen in Den Bosch moet er snel bij zijn. Daar helpen wij jou een handje...
duurste huis den bosch

Even binnenkijken bij het duurste huis van Den Bosch

Dit huis staat pas twee maanden te koop. Je moet een flinke zak met geld meenemen om eigenaar te wor...

Binnenkijken bij Jan, Mirre & Sabe: ‘De ‘Billy’ is al zes keer meeverhuisd.’

Mirre (33) en haar vriend Jan (35) ruilden 3,5 jaar geleden Utrecht in voor het mooie Den Bosch. Sam...
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.