Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit is het goedkoopste huis dat nu te koop staat in Den Bosch

Door Marèl Holtermans 16 augustus 2019

Om jezelf huiseigenaar te mogen noemen, moet je vaak diep in de buidel tasten. Zeker in Den Bosch, waar de gemiddelde huizenprijs ruim boven het gemiddelde van Nederland ligt. Af en toe is er toch een woning die een stuk goedkoper is. Dit is het goedkoopste huis dat op dit moment op Funda staat: 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Waar staat het?

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

De locatie is misschien wel het allergrootste voordeel van dit huisje: als adres mag je namelijk Hinthamerstraat 156 A invullen. Dit houdt in dat je dagelijks verse broodjes kunt halen bij de bakker die tegenover jouw huis ligt, op rolafstand van verschillende kroegen woont en binnen een minuut in de Jeroen Bosch Tuin bent. Wauw!

Entree

Foto: Funda.nl

Het appartement is niet groot (daarover later meer!) maar de entree is het bewonderen waard. Kijk eens naar die lange hal! Vooral de tegels op de vloer zijn erg mooi. Moet jij ook meteen aan een groots kasteel denken?

De leefruimte

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

Laten we eerlijk zijn: als we ‘het goedkoopste huis’ zeggen, kun je geen enorm kasteel verwachten. In totaal heb je 39 m² tot je beschikking, verspreid over twee woonlagen door een vide. De huidige bewoner heeft de ruimte ideaal ingericht, waardoor alles past en het toch vrij ruim aanvoelt.

De keuken

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

Het voordeel van midden in de stad wonen is dat je op elk moment iets in het centrum kan eten. Maar af en toe wil je gewoon lekker op de bank ploffen met een bakje rijst en wat groente. Dan hoef je niet ver te lopen (maar ook echt niet), want de keuken is van alle gemakken voorzien!

De slaapkamer

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

In het appartement is een vide gemaakt waar je kunt slapen en je kleding kan hangen. Boven je bed zit een dakraam, waardoor jij lekker naar de sterren kunt kijken.

Buitenruimte

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

Zin om mensen uit te nodigen voor een barbecue? Kan! Er zit een patio bij het huisje. Ook die is niet heel erg groot, maar aangezien het centrum je tweede achtertuin is, kun je altijd lekker naar buiten.

Wat kost dit alles dan?

Nieuwsgierig naar de prijs? We houden je niet langer in spanning. Om de eigenaar van dit stulpje te worden, moet je in totaal €150.000,- neerleggen. Je moet er wel snel bijzijn, want er zijn kapers op de kust! Meer over de woning lees je hier.

Meer over wonen in Den Bosch: 

studentenkamers den bosch

Ai! Den Bosch komt honderden studentenwoningen tekort

Studenten kiezen steeds vaker voor Den Bosch en dat kunnen we ons goed voorstellen. Ook onder buiten...
binnenkijken bij sharon

Binnenkijken bij Sharon: ‘Toen ik het huisnummer zag, wist ik dat dit mijn plekje was!’

Een huis waar alles klopt en helemaal tot in de puntjes af is? Dat is niets voor Sharon Hooper (24)....

11 x dit zijn de grootste huizen in Den Bosch (die nu te koop staan)

Laten we eerlijk zijn: het is mooi om te zeggen dat je in een van de 11 grootste huizen van Den Bosc...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.