Even voorstellen: het leukste makelaarskantoor van Den Bosch

Aangeboden door HRS Wonen

hrs wonen
Het team van HRS Wonen. Foto: HRS Wonen

“Elk huis verkoop ik alsof het mijn eigen woning is”, zegt Ruben Greve, makelaar bij HRS Wonen. Samen met Pepijn Stouthart en Inga Mol is hij verantwoordelijk voor de woningmarkt in Den Bosch en omgeving. De kracht van het makelaarskantoor? “We bieden de ‘oude’ dienstverlening: met service en aandacht voor de klant, maar met de moderne tools van nu.”

“Het persoonlijke is onze business, dat is wie we zijn”, voegt Ruben eraan toe. De makelaar weet als geen ander dat de klant bij ieder bedrijf voorop staat. “Maar dat is bij HRS Wonen ook echt zo. We willen onze klanten goed bedienen en zetten ons daarom volledig in. Om maar even een voorbeeld te noemen waarin zich dit uit: laatst hebben we aan iemand een nieuwbouwappartement verkocht. We hebben daar eerst zo’n vier gesprekken gevoerd om te kijken of dit inderdaad de beste keuze is. We zoomen in op de persoonlijke situatie om te kijken wat er speelt en wat de juiste keuzes zijn. Dat lukt niet in twintig minuten, dus besteden we de tijd die voor de klant nodig is.”

“Elk huis verkoop ik alsof het mijn eigen woning is”

Ruben glundert terwijl hij het vertelt. “Mijn standpunt is altijd: elk huis verkoop ik alsof het mijn eigen woning is. Dat geldt ook voor de rest binnen ons team. We proberen ons in te leven in het verhaal wat mensen beweegt om de stap te zetten om hun huis te verkopen. Soms is het voor werk, soms spelen andere (emotionele) dingen een rol. We proberen daar stil bij te staan.”

Tekst loopt door onder foto. 

Het team bestaande uit Ruben, Inga en Pepijn. Foto: HRS Wonen

Digitaal bezichtigen

Ook in coronatijd staan Ruben, Pepijn en Inga voor je klaar. HRS Wonen maakt gebruik van veel moderne technieken, zoals een 3D-scan waarmee je thuis vanuit je luie stoel door een huis kunt lopen. Een digitale bezichtiging dus. Ruben: “Dat hebben we voor het coronavirus al ingezet, maar zeker de afgelopen maanden werkte dit goed. Er zijn mensen die via deze weg uiteindelijk een huis hebben gekocht.”

Aangesloten bij Dynamis

Wie zijn huis te koop wil zetten, doet er goed aan om HRS Wonen in te schakelen. Het makelaarskantoor, dat zich naast wonen ook met bedrijfsmakelaardij bezighoudt, is partner van Dynamis (samenwerkingsverband van 13 regionale makelaars in Nederland) en heeft daardoor een landelijk netwerk. “We zijn continu bezig met de laatste trends en ontwikkelingen in de markt”, zegt Ruben trots. “We sparren veel met onze Dynamis-collega’s over hoe we bepaalde trends aanpakken. Hiermee zijn we uniek binnen het makelaarslandschap en creëren we een unieke positie in de markt.”

Toptrio

Dat de inzet van HRS Wonen wordt gewaardeerd, blijkt uit de recensies. ‘Prettig contact’, ‘meedenkend’ en ‘creatief’; zomaar wat lovende reacties die voorbijkomen in de Funda-beoordelingen. “De afgelopen tien jaar is het aantal ingetrokken opdrachten op één hand te tellen. Dat waren niet eens intrekkingen uit onvrede.” Volgens Ruben is de samenwerking tussen hem, Pepijn en Inga de kracht achter het succes. “Inga is de dirigent op kantoor”, zegt Ruben lachend. “Zonder haar kunnen wij niets.” Inga vult aan: “We sturen elkaar een beetje aan. De aanvragen die bij mij binnenkomen, stuur ik door naar de heren.” Lachend: “Ze luisteren gelukkig goed, dus wordt het meteen opgepakt.”

Verhuur woningen

Ruben en Pepijn gaan dagelijks samen op pad voor de klanten. “Naast de begeleiding van de verkoop en aankoop van woningen, heeft Pepijn zich als specialist ontwikkeld in de verhuur van woningen. Zowel voor particulieren als voor professionele beleggers is hij het aanspreekpunt”, vertelt Ruben.

Tekst loopt door onder foto. 

hrs wonen
Foto: HRS Wonen

HRS Wonen

“Inga is degene die ons continu op scherp zet”, vervolgt Ruben. “Je moet dit goed georganiseerd hebben om de klanten optimaal te bedienen. Zeker in deze tijd gaat alles heel snel en moet je de maximale zorgvuldigheid blijven nastreven.” Ruben doelt op het feit dat de huizen op dit moment razendsnel verkocht worden. “We doen veel research naar cijfers om de juiste vraagprijs vast te stellen. We kijken naar meerdere factoren en ontwikkelingen en komen zo met een passend, eerlijk advies.” Voor wie nieuwsgierig is: HRS Wonen brengt ieder kwartaal recente cijfers uit, in juli volgen die van het tweede kwartaal.

Bepaal zelf de courtagevorm

Heb jij ook verhuisplannen? En ben je enthousiast geworden door het verhaal van Ruben, Pepijn en Inga? Dan helpen ze je graag bij de verkoop of verhuur van je woning. Wat extra leuk is: je kunt nu zelf de courtagevorm kiezen. Contact opnemen kan via de oranje button hieronder:

HRS Wonen

5,0
(2)

Pettelaarpark 36, 5216 PD 's-Hertogenbosch

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Wonen

Ga naar “Geen verbouwing, wel een nieuwe look: 7 tips voor een make-over van je Bossche huis”

Geen verbouwing, wel een nieuwe look: 7 tips voor een make-over van je Bossche huis

Lardes wonen
Ga naar “It’s a date! Deze makelaar en hypotheekadviseur komen bij jou op bezoek om advies te geven”

It’s a date! Deze makelaar en hypotheekadviseur komen bij jou op bezoek om advies te geven

Aangeboden door Boumij Hypotheken

Ga naar “Dalende huizenprijzen? 5 x Bossche huizen voor 2,5 ton of minder”

Dalende huizenprijzen? 5 x Bossche huizen voor 2,5 ton of minder

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Davitamon en Kruidvat weerstand en energie* van € 4,78 voor € 3,58”

Davitamon en Kruidvat weerstand en energie* van € 4,78 voor € 3,58

 • Geldig t/m
Ga naar “Pauline Wingelaar € 2,99”

Pauline Wingelaar € 2,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Studio Home bedsprei met reliëf voor € 9,72”

Studio Home bedsprei met reliëf voor € 9,72

 • Action
 • Geldig t/m 31 januari 2023
Ga naar “Kinderpyjama € 9,99”

Kinderpyjama € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “AH Planten op stam van € 6,99 voor € 4,99”

AH Planten op stam van € 6,99 voor € 4,99

 • Albert Heijn
 • Geldig t/m 5 februari 2023

Agenda

Ga naar “Oetelrave Den Bosch”

Oetelrave Den Bosch

 • Barkade
 • 18 februari 2023

Topper

Ga naar “Carnaval in Oeteldonk”

Carnaval in Oeteldonk

 • Van 18 feb t/m 21 feb
carnaval in oeteldonk
Ga naar “Expositie ‘The Art of Comfort’”

Expositie ‘The Art of Comfort’

 • T/m 2 apr
Ga naar “The Charming Hypnotist te zien in PERRON-3”

The Charming Hypnotist te zien in PERRON-3

 • 10 maart 2023
Ga naar “Smèrrig Koningsdag Festival”

Smèrrig Koningsdag Festival

 • Koninkrijk van Muziek
 • 27 april 2023