Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even binnenkijken bij deze stadswoning aan de Brede Haven [foto’s]

Door Thijs Dingemans 26 maart 2020

Beeld je even in dat je ’s ochtends de gordijnen opent en de eendjes ziet zwemmen in het water. Vervolgens loop je met je kopje koffie door naar het dakterras, waar je geniet van een middag- en avondzon. En als je dan ook nog een rondje door het huis doet, kijk je je ogen uit. Lijkt je dat wat? Dan kan dit werkelijkheid worden: aan de Brede Haven staat sinds deze week een huis te koop. 

We deden een digitaal rondje door de woning en keken onze ogen uit. Beneden spotten we een gietvloer met hoge stalen ensuitedeuren. Daarachter bevindt zich een ruimte die je kunt inrichten als werkkamer, als fitnessruimte of als appartementje. Er is een douche, toilet en keukentje aanwezig.

Hangende tuin in huis

Lopen we door naar de eerste verdieping. De ruimte wordt hier gescheiden door een open trappenhuis, dat zorgt voor heel wat sfeer. Vanuit de woonkamer kijk je zo uit op het water. Eyecatcher is de hangende tuin in het midden. Loop je een stukje door, dan kom je via de keuken uit bij het dakterras. Dit terras heeft middag- en avondzon en ligt op de grote garage. Is dat even lekker in de zomer…

The magic is happen

Goed, weer terug naar binnen: op de tweede verdieping spotten we aan de voorzijde een slaapkamer met twee in- en uitgangen. Gaan we door naar misschien wel het bijzonderste plekje in dit huis: de badkamer. In het midden staat een rood bad van waaruit je via het staande raam zo de keuken inkijkt. Ook bevat de badkamer een grote inloopdouche en een stortkoker voor de was. Handig!

Plek voor het hele gezin

De zolder is, net als de ruimte op de begane grond, in te richten als eigen appartementje en heeft een eigen badkamer met douche en toilet. En kijk hier eens uit het raam…

Brede Haven

Voor wie denkt: dit is ‘m! De woning kost €1.450.000. Hier zie je de foto’s:

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Lees ook:

weekendnieuws december in Den bosch

Koning te rijk: huis van ruim 5 miljoen staat te koop aan de Parade

Van een wijnkelder tot een park als achtertuin; je kunt het zo gek niet bedenken of dit huis heeft h...

Binnenkijken bij Véroni: ‘Ik heb vijftig planten op 30 m²’

Ja, er staan echt vijftig planten in de compacte woning van Véroni den Ambtman (30). En ja, er is (m...
Kijken zonder Kopen

Kijktip! Bossche Luuk en Marijke doen mee aan Kopen zonder Kijken: ‘Ik vind het een raar huis’

Wat als je al maanden op zoek bent naar een huis, maar de perfecte woning niet kunt vinden? Als je a...

Meer over

Wonen

adv.