Doe maar luxe: deze 9 penthouses staan nu te koop in Den Bosch

Door Marèl Holtermans 21 april 2019

Een penthouse is misschien wel het toppunt van luxe. Ze zijn voor de meeste mensen iets te duur, maar we kunnen we ongegeneerd binnengluren bij de volgende huizen die te koop staan.

Dat laten we ons geen twee keer zeggen! Gluur je mee?

<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Uitkijken op het groen

Het voelt alsof we dit huis kennen van uit een film of tv-programma, want daar zou het huis niet misstaan! Heeft iemand de gouden tip om snel de hypotheek rond te krijgen? Wij houden van de loft-achtige indeling, de locatie en natuurlijk het fe-no-me-na-le uitzicht.

Boerderijstijl

Een penthouse is niet altijd modern en strak. Dat bewijst deze stadswoning maar al te goed. De balken geven een echte boerderijsfeer. Vanuit het dakraam kijk je uit op de Sint-Jan en aangezien je midden in de stad woont, is er altijd wat te doen! Het prijskaartje is fiks, maar hé, dromen mag.

Stadswoning

De architecten van het Paleiskwartier weten als geen ander hoe je penthouse perfect tot zijn recht komt. Letterlijk elk onderdeel van dit appartement ziet er prachtig uit. Vanuit elke kamer in het huis heb je een prachtig uitzicht. Bij dit huis hoef je écht niets meer te doen. In één woord: prachtig!

Foto: Funda.nl

Unieke kans

Ja, de vorige woningen hadden een fenomenaal uitzicht, maar deze woning verslaat deze vergezichten misschien wel! Vanuit het enorme dakterras kijk je over heel de stad, met als ijkpunt: de Sint-Jan. We moeten nog even raden (of fantaseren!) hoe het er van binnen uitziet, want daar zijn geen foto’s van. Je kunt er natuurlijk ook achter komen door een bezichtiging te plannnen…

Zo sfeervol

Oh, hallo droomhuis! Wat fijn dat je op Funda staat, zodat we weg kunnen dromen. Je kunt nu dus boven de Hans Anders in de Hinthamerstraat wonen. Door de balken en visgraatvloer is de woning super sfeervol. Wij zien ons hier ’s ochtends wel wakker worden!

Wat een ruimte

Dit penthouse is waarschijnlijk de grootste in het rijtje. Er zijn drie slaapkamers, een enorme woonkamer en opnieuw een fenomenaal uitzicht. Je komt te wonen in het Paleiskwartier waar om de haverklap nieuwe restaurants en winkels openen. Kom maar op met dat jetsetleven.

Lekker hoog

Een eersteklas locatie? Bingo! Verder: een schattig balkon, grote kamers en een luxe badkamer. Wij pakken vast de verhuisdozen in.

Kasteel-penthouse

Misschien niet het type woning wat je verwacht bij het woord ‘penthouse’, maar dit huis hoort zeker in ’t rijtje thuis. Waarom je juist voor deze kasteelwoning moet kiezen? Om te beginnen: de ruimte. Je kunt elke kamer omtoveren tot een balzaal (het is immers een kasteel). Ten tweede: het ‘koninklijke’ gevoel dat je direct krijgt zodra je binnenloopt. Zo zijn er nog tien andere redenen, die vind je terug in de foto’s:

Het Bossche Broek

Penthouse: ✅. Midden in de stad wonen: ✅. Tegelijkertijd snel in de natuur staan: ✅. Kortom: er is niets dat dit huis niet heeft. Kijk je bankmedewerker even lief aan en verhuizen maar!

Lees ook:

Huis te koop: Skiffdreef 7 Den Bosch, Foto 1 | Foto: Funda

5 x deze huizen staan sinds deze week te koop

Wie een fijn huis wil bemachtigen in Den Bosch moet er snel bij zijn. Daar helpen wij jou een handje...
Huis te koop: Jan Wildschutstraat 9 Den Bosch, Foto 2 | Foto: Funda

9 x huizen die je koopt voor minder dan 3 ton in Den Bosch!

Een eigen huis is niet goedkoop. Vooral niet in Den Bosch! Maar als je veel geduld hebt en goed blij...
Anne-Claire

[VIDEO] Binnenkijken bij Anne-Claire: ‘Tweedehands spullen zorgen dat een huis leeft’

Anne-Claire Martens (26) ging anderhalf jaar geleden samenwonen met haar vriend. Samen hebben ze hun...
<< < Pagina 1 / 9 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.