Dit zijn de 10 duurste huizen die nu te koop staan in Den Bosch

Door Marèl Holtermans 17 februari 2019

Wat zou jij doen met een paar miljoen? Zó fijn om over deze vraag na te denken! Helaas komen we niet allemaal terecht in de studio bij Linda en haar koffermeisjes en is de kans op de jackpot net zo klein. Maar dromen mag. Altijd. Nooit meer werken, een wereldreis maken, shoppen tot je niet meer kunt, en natuurlijk een droomhuis! 

<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Nieuwbouwwoning

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

Bij de Zuid Willemsvaart worden een aantal nieuwe huizen gebouwd en dit is er één van. In de luxueuze woning kun je het stadse gevoel combineren met een fijne plek waar je kids kunnen opgroeien. Het huis krijgt vijf slaapkamers en als de nanny oppast ben jij zo in het bruisende centrum. Bij de master bedroom komt een badkamer en suite en er is plaats voor een ‘wellnessruimte’.

Tarweakker

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

Aan de rand van de stad staat dit huis, waar we héél blij van worden. Het prijskaartje is fors, heel fors, maar dan heb je ook wat. Wat dacht je van een prachtige tuin waar heel de familie kan rondrennen, een mooie woonkamer en een keuken waar je helemaal niets meer aan hoeft te doen?! Mocht de familie komen, hoeven ze natuurlijk niet in de (romantische) tuin te kamperen, want er zijn slaapkamers voor de hele buurt beschikbaar!

Baselaarsstraat

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

Door naar de volgende in dit rijtje! Dit huis wordt momenteel bewoond door iemand die erg van de Engelse stijl houdt: er zijn veel tierlantijntjes te vinden en het kleurenpalet is eindeloos. Maar laat het je niet afschrikken, want het is een geweldig huis! Er zijn in het hele huis veel authentieke details, zoals glas-in-loodramen en bijzondere plafonds. Wij zijn fan.

Graaf van Solmsweg

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

Deze witte villa zou niet misstaan in een leuk sprookje en is daarom misschien wel het schattigste huisje in dit rijtje. Het is groot en heeft héél veel grond. Ideaal voor de paardenmeisjes onder ons! Klaar met een buitenrit door je eigen tuin? Dan kun je bijkomen in je eigen sauna. Of even langsgaan bij de geitjes die er staan. Doordat het perceel ruim 9.000 m² groot is, heb je heel veel privacy. Ook de waterrat komt aan zijn trekken, want de woning ligt bij de Maas. Tijd voor watersport!

Vughterweg

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

Ook dit huis zou niet misstaan op een filmset. De woning is klassiek en ziet er piekfijn uit. Als je dit huis koopt, kun je ’s ochtends je krantje lezen in de bibliotheek. Vervolgens laat je de kok een fijne maaltijd bereiden in de mooie keuken en trek jij je terug in de pianokamer. Dat kan namelijk gewoon, want er zijn ruimtes zat.

Vughterweg

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

We blijven even in de Vughterweg. Deze woning verdient namelijk ook een plek in dit erelijstje! Van buiten ziet het eruit als een prachtige woning die je normaliter in het zuiden van Europa ziet, van binnen is het ruim opgezet. Wij kijken nu al uit naar al die zomeravonden in de tuin met een vino in de hand (uit je eigen wijnkelder).

Zuid Willemsvaart

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

Vind je de vorige huizen allemaal te ouderwets en mis je het glamoureuze gevoel? We’ve got you! Dit huis aan de Zuid Willemsvaart is gewoon hartstikke hot. Het is super strak, maar heeft tóch sfeer. Je komt naast de kunstuitleen te wonen waar je nog wat extra schilderijtjes kunt bemachtigen en bent altijd van alle luxe voorzien. Toe aan een momentje voor jezelf? In het bubbelbad kom je zeker tot rust.

Havensingel

duurste huizen den bosch
Foto: Funda.nl

Wonen en werken in hetzelfde pand? Kan hoor. Moet je alleen even je bank lief aankijken of iemand vinden die 1,6 miljoen aan jou wil lenen. Het torentje in dit pand zou zomaar jouw werkplek kunnen zijn. Daar kan het torentje van Mark Rutte niet tegenop… Ook leuk: vanuit de erker kun je mooi neerkijken op de stad en de mensen.

Sint Jorisstraat

duurste huizen den bosch
Foto: Funda.nl

Dit pand is zo majestueus dat zelfs de royals geen ‘nee’ zou zeggen. Toegegeven: van binnen heeft de woning een opknapbeurt nodig, want het lijkt erop dat de huidige eigenaar al een aantal jaar dezelfde meubels gebruikt. Toch zouden wij dit pand niet afkeuren, want met elf (ja, echt!) slaapkamers heb je genoeg plek voor een fitnessruimte, hondenkamer, mega-inloopkast en indoorspa.

Gravin Helenastraat

Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl
Foto: Funda.nl

Hier is-ie dan: het allerduurste huis van Den Bosch. Voor ‘slechts’ 2,1 miljoen euro kun je dit pareltje kopen. In principe hoef je dan nooit meer het huis uit, want je hebt genoeg ruimte om je terug te trekken, kunt in huis sporten in de gym, kan een duik nemen in je privézwembad en kan een filmpje kijken in de filmzaal. Kortom: dit huis heeft alles!

Meer weten over dit huis? Lees hier verder en krijg een digitale tour door de woning!

Lees ook:

Nieuw op de markt: deze 5 huizen staan nét te koop

Ben jij op zoek naar een koopwoning in Den Bosch? Dan moet je supersnel zijn, want voor je het weet ...

Expectations versus reality: deze foto’s spotten we in Den Bosch

Wij zijn dol op ons stadje. En Instagram ook, want daar spotten we de ene na de andere foto waar men...

Binnenkijken bij Rik: ‘In de tuin bak ik zelf pizza’s samen met vrienden’

Het huis stond pas enkele uren online op Funda toen Rik Dingemans het zag. Hoewel zijn toenmalige wo...
<< < Pagina 1 / 10 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.