Andre van nieuwe keukenzaak Hello Kitchen: ‘Je hoeft bij ons niet te onderhandelen’

Aangeboden door Hello Kitchen 31 oktober 2018

Je hebt je eerste huis gekocht, en daar komt van alles bij kijken! Wat dacht je bijvoorbeeld van het uitzoeken van een keuken? Hoe doe je dat eigenlijk en waar moet je op letten? Hello Kitchen geeft advies en inspireert je met de mooiste woonideeën en stijlkeuzes. Andre Bauman werkt al 15 jaar in de keukenbranche en vertelt ons waarom het concept zó onderscheidend is. 

”Sinds vorig jaar maart zitten we in dit pand Achter Het Verguld Harnas – middenin de stad. Voorheen heetten we Küchen Direct, maar we hebben een flinke switch gemaakt met Hello Kitchen. Jong, oud en iedereen die daar tussenin zit loopt binnen bij dit vernieuwde concept dat sinds juli in Den Bosch zit. We zien vaak mensen voor ons raam stoppen om de accessoires en hippe keukens te bekijken. Deze winkel ademt sfeer en we bieden prachtige keukens aan.”

Onderhandelen hoeft niet

”Wat het concept van Hello Kitchen mede zo sterk maakt, is dat we niet gaan stunten en met kortingen knallen. Wij focussen ons op de netto prijs, je hoeft niet te onderhandelen. We verkopen keukens juist op basis van kwaliteit en beleving. Wat bieden A-merken aan, met standaard 5% onder de prijs die je op internet vindt. Hier krijg je ook nog eens dat stukje advies bij dat je mist als je online shopt. Wil je puur een keukenapparaat kopen en niet direct een hele keuken? Kan ook! Als je een nieuwe vaatwasser of magnetron nodig hebt, geven wij standaard die 5% korting! We richten ons helemaal op de presentatie van de keukens en de manier waarop wij verkopen.”

(tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: Hello Kitchen
Foto: Hello Kitchen
Foto: Hello Kitchen
Foto: Hello Kitchen
Foto: Hello Kitchen

Hoe is je huis ingericht?

”Hello Kitchen gaat met de tijd mee en is lekker hip. We krijgen ook vaak de vraag van klanten of ze de tafel uit de showroom of een kastje los kunnen kopen omdat die goed in hun interieur staat. Uiteraard kunnen we alle artikelen bestellen in de winkel, dus letterlijk alles is te koop. We buigen mee met de klant en stellen daarbij ook vragen als: hoe is je huis ingericht, hoeveel ruimte heb je, wat is de lichtinval en wat is je gezinsindeling. Op die manier kunnen we samen tot de perfecte keuken komen. Keukens van Hello Kitchen kun je mixen en matchen hoe je zelf wil, zo kom je tot jouw droomkeuken!”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hello Kitchen. Meer over Hello Kitchen ontdekken?

Hello Kitchen speciaalzaken

Nu open10:00 - 21:00

Achter Het Verguld Harnas 15, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.