Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x huizen in Den Bosch die onbegrijpelijk lang te koop staan

Door indebuurt Den Bosch 15 september 2019

Regelmatig denken we ‘Leuk huis, vast zo verkocht’ tijdens een rondje Funda. Maar… dat is dus lang niet altijd zo. Deze huizen in Den Bosch lijken bijna alles mee te hebben, maar staan toch al een lang te koop. Zijn het de luidruchtige buren, tochtige ramen of speelt er iets anders? Wie het weet mag het zeggen! Kijk je mee?

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Statenlaan

Op het eerste gezicht ziet dit eruit als een fijn onderkomen: een ruim appartement, een mooie locatie aan het water en heel dicht bij het station. Toch staat het al meer dan een halfjaar te koop.

Zoals je aan de foto’s ziet, was de woning hiervoor niet bewoond, maar in gebruik door een bedrijf. Ook zijn maar negen foto’s beschikbaar van dit stulpje. Net iets te weinig om een goed beeld te krijgen van je mogelijk nieuwe appartement! In combinatie met de enthousiaste prijs schrikt dit potentiële kopers waarschijnlijk af.

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Orthen

Eens zien wat we hier hebben. Een kast van een huis met ook een prijs waar je u tegen zegt. Bekijk de foto’s even en je ziet al snel waardoor deze woning nog steeds te koop staat. Door deze inrichting is gewoon niet heen te kijken! Misschien valt het in het echt mee en is het beter om direct een bezichtiging in te plannen. Iets voor jou?

[funda-importer] error: uid not found

Duitlaan

Deze villa in Amerikaanse stijl staat in Maasvallei, vlak bij het water. Ruimte heb je hier genoeg: wel 350 vierkante meter. Zou er toch iets mis zijn aan de woning? Ook vanbinnen ziet het er netjes en sfeervol uit. Wat ons betreft geen vuiltje aan de lucht. Is het dan toch iets anders? Lawaai in de straat of een rivierkreeftenplaag vanuit de Maas? Wie zal het zeggen!

Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda
Bron: Funda

Wuyvenhaerd

Wuyve-watte? Dit herenhuis aan rand van Engelen is volgens de makelaar echt het neusje van de zalm, met prachtige oprijlaan en dito tuin. Van buiten zijn een hoop foto’s beschikbaar, maar geen enkele foto van de binnenkant is zichtbaar… Mysterieus! Zou het vanbinnen dan zó tegenvallen? Of zijn ze het gewoonweg vergeten? Hoe dan ook, zonder duidelijke foto’s zullen weinig mensen zich aangesproken voelen om een bezichtiging te plannen, laat staan de woning kopen!

[funda-importer] error: uid not found

Halewijn

Ook dit huis staat ondertussen alweer een poos te koop op Funda. Gelegen aan de rand van Den Bosch, tussen diverse natuurgebieden, golfbanen én woonkastelen. Klinkt goed, toch? Schijnbaar niet! Zoals je ziet zijn ook hier de foto’s niet helemaal je-van-het. Een goede fotograaf – die weet hoe ruimtes goed tot hun recht komen – doet voor deze woning waarschijnlijk al wonderen.

[funda-importer] error: uid not found

Waar zou jij wel willen wonen? Laat het weten in de comments.

Lees ook:

11 x dit zijn de grootste huizen in Den Bosch (die nu te koop staan)

Laten we eerlijk zijn: het is mooi om te zeggen dat je in een van de 11 grootste huizen van Den Bosc...
binnenkijken bij sharon

Binnenkijken bij Sharon: ‘Toen ik het huisnummer zag, wist ik dat dit mijn plekje was!’

Een huis waar alles klopt en helemaal tot in de puntjes af is? Dat is niets voor Sharon Hooper (24)....

Attentie woningzoekers! 5 x deze Bossche huizen staan sinds deze week te koop

Ben je op zoek naar een woning in Den Bosch? Dan ben je hier aan het goede adres! (Pun intented) Wij...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Wonen

adv.