Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Willy van WAAR Den Bosch: ‘Ik heb wel honderd verhalen’

Aangeboden door WAAR Den Bosch 29 oktober 2020

Voor een leuk en duurzaam cadeautje ben je misschien wel eens binnengelopen bij WAAR in de Vughterstraat. Nu shoppen wordt afgeraden, zal je minder snel op pad gaan om te snuffelen tussen alle leuke spulletjes. Om ervoor te zorgen dat je tóch lokaal kunt blijven winkelen, heeft WAAR Den Bosch iets tofs gelanceerd: een eigen webshop. Leuk weetje: de cadeautjes worden ingepakt en wel bezorgd!

“Ik kan wel honderd verhalen vertellen over de producten in de winkel, over waar ze vandaan komen.” Willy van der Heijden (59) is de eigenaar en tevens enige werknemer van WAAR Den Bosch. “Het is in de eerste plaats een duurzame fairtrade winkel.” De artikelen bij WAAR dragen allemaal een steentje bij aan een betere wereld voor natuur, mens en dier. “Dat is een belangrijk aspect, want anders komt het niet in de winkel. Ik verkoop bijvoorbeeld een cadeaulijn die is opgezet door mensen met een verstandelijke beperking. Het geld dat ze daarmee verdienen, wordt weer geïnvesteerd in hun werkplaats.”

Op de fiets

De winkelstraten in Den Bosch mogen dan een stuk leger zijn, Willy’s vaste lasten lopen gewoon door. Door een cadeautje te bestellen op de webshop, koop je lokaal en steun je de ondernemer. Willy levert het vervolgens – als het even kan – persoonlijk bij je af op de fiets. “Het moet niet de allerlaatste straat in Empel of Bokhoven zijn”, vertelt hij lachend. “Maar we proberen het bezorgen ook lokaal te houden en daarbij zo min mogelijk CO2 uit te stoten. Het wordt in ieder geval niet met een busje vanuit Groningen naar Brabant gebracht.”

Kerstpakketten

Bij WAAR Den Bosch kun je ook bijzondere kerstpakketten kopen. Of stel zelf een pakket samen met producten uit de webshop. “Op die manier kan iedere ondernemer het cadeaupakket afstemmen op zijn of haar eigen personeel. Dus geen standaard blik ragout met kaasstengels, maar een duurzaam cadeau dat de boodschap van het bedrijf uitdraagt.”

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Dit kun je er kopen

In de webshop van WAARwinkel Den Bosch vind je een groter assortiment dan in de winkel. Je vindt hier voor iedereen een leuk en passend cadeau. Denk aan natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijk gemaakt servies en nog veel meer. Leuk om te weten: als je in de buurt woont, komen ze je bestelling zelf langs brengen. En natúúrlijk worden je cadeautjes net zo leuk ingepakt als in de winkel!

Cadeau voor jou, cadeau voor mij

Het is nu extra leuk om iemand te verrassen, want WAAR heeft een toffe actie. Als je een cadeau bij iemand laat bezorgen, krijg jij óók een presentje. Voor iedere bestelling die je laat afleveren bij een ander krijg je een cadeaubon van € 5,-. Oftewel: cadeau voor jou, cadeau voor mij, cadeautje voor ons allebei!

Shop met korting in de webshop van WAAR Den Bosch

En dat is nog niet alles, want ook Willy heeft iets leuks voor je in petto. “Mijn extra cadeautje is dat je 10 procent korting krijgt op je eerste bestelling in mijn webshop. Dat maakt lokaal shoppen nog leuker!” Je kunt de korting claimen met de code ‘IndebuurtDenbosch’.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door WAAR Den Bosch. Meer over WAAR Den Bosch ontdekken?

WAAR Den Bosch cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 17:30

Vughterstraat 40, Den Bosch

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.