Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Bossche juwelier blijft groeien: ‘Vaak nemen ze vrienden mee die dan ook weer blijven komen’

Aangeboden door Siebel Juweliers Den Bosch 12 december 2019

Een schitterende ketting, tof horloge of bijzondere trouwring: bij Siebel Juweliers aan de Markt hebben ze het allemaal. De juwelier telt inmiddels 44 vestigingen in Nederland en het aantal blijft gestaag doorgroeien. Het geheim? Ze hebben voor ieder budget een passend sieraad.

Siebel Juweliers was van oudsher een juwelier in uitsluitend het hogere segment, maar dat is niet langer het geval. De juwelier beschikt tegenwoordig over de prachtigste sieraden voor zowel de kleine als de grotere portemonnee. Denk bijvoorbeeld aan de populaire sieraden van Buddha to Buddha, Ti Sento of hun eigen collectie gouden en diamanten sieraden. Of je nu van klassiek houdt of liever trendy sieraden draagt, er is voor ieder wat wils.

Siebel Juweliers

Dat benadrukt storemanager Ine van den Heuvel: “Siebel heeft een grote, uitgebreide collectie. Veel Bosschenaren weten ons daardoor te vinden, maar ook omdat we heel toegankelijk en laagdrempelig zijn. We hebben voor elke leeftijdsgroep wat te bieden. Er werken hier dames uit verschillende leeftijdscategorieën, waardoor jongeren ook graag binnenstappen. Wat we erg belangrijk vinden is de persoonlijke aandacht voor de klant.”

Tekst loopt door onder foto. 

Siebel Juweliers
Siebel Juweliers. Foto: indebuurt Den Bosch

Persoonlijke aandacht

De slogan van Siebel Juweliers is niet voor niks: Personal Touch for Personal Moments! Het team neemt altijd uitgebreid de tijd om met je te zoeken naar een geschikt sieraad. “Hier werken vier dames die er bijna de hele week zijn. Ze hebben kennis van alle artikelen; iedereen kan trouwringen, diamant, horloges of goud en zilver verkopen. Dat is mijn motto ook: iedereen moet alles kunnen. Ook de weekendhulpen kunnen je uitstekend helpen. Dat is erg fijn.”

De deuren staan altijd open

Ine merkt dat Bosschenaren blij zijn dat Siebel Juweliers middenin het centrum zit. “Jong en oud weet ons daardoor goed te vinden. We horen ook vaak terug dat mensen blij zijn dat we weer open zijn. We zijn een jaar dicht geweest vanwege een verbouwing en hebben daarna dit prachtige pand betrokken. De nieuwe winkel is nu twee jaar open en de deuren staan altijd open. Letterlijk.” Ine wijst naar de voordeur. “Zie je. Mensen stappen hier binnen om even rustig rond te kijken.”

Tekst loopt door onder foto. 

Siebel Juweliers. Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: Siebel Juweliers
Foto: Siebel Juweliers
Foto: Siebel Juweliers

Tweede trouwring gratis

Bijvoorbeeld om een trouw- of verlovingsring uit te zoeken. “Je ziet mensen regelmatig terugkomen die hier eerst een verlovingsring hebben uitgezocht en later kijken voor een trouwring. Bij het kopen zeggen ze vaak ook: ‘als we een trouwdatum hebben gevonden, komen we terug.’ Vervolgens stappen ze maanden later binnen voor een trouwring of oorknoppen. Dat is zo leuk om te zien. Overigens zien we veel terugkerende bezoekers. Vaak nemen ze nog vrienden mee die dan ook weer blijven komen. Dan weet je dat je het goed doet.”

Over trouwringen gesproken: bij Siebel Juweliers krijg je nu de tweede gouden trouwring gratis. Dat is een leuk extraatje! De juwelier heeft een uitgebreid assortiment trouwringen, dus de kans zit er dik in dat je hoe dan ook slaagt.

Kom langs in de winkel

Ben je nog op zoek naar een bijzonder (kerst)cadeau voor jezelf of voor een ander? Stap dan even binnen bij Siebel Juweliers aan de Markt. De juwelier heeft op dit moment veel leuke sieraden en horloges in de aanbieding. De cadeautips zie je hier in de uitgebreide kerstbrochure. Uiteraard is het ook mogelijk om je aankopen in de webshop te doen.

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Siebel Juweliers Den Bosch. Meer over Siebel Juweliers Den Bosch ontdekken?

Siebel Juweliers Den Bosch juweliers

Gesloten10:00 - 18:00

Markt 19, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:juweliers

adv.