Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Private shopping: deze limited edition bikini vind je nu bij Annadiva

Aangeboden door Annadiva 23 juni 2020

Bij lingeriewinkel Annadiva in de Verwersstraat hebben ze nu wel een heel bijzondere mogelijkheid. Je kunt er namelijk private shoppen, samen met één van de lingeriestylisten. En dat komt nu wel heel goed uit, want bij Annadiva vind je een limited edition bikini die je nergens anders ziet!

Trends deze zomer

Milou van Annadiva vertelt: “Deze zomer zien we een nieuwe trend: we gaan terug naar de stijlvolle jaren ’70! De badmode en strandkleding hebben een echte feel-good vibe. Denk aan vrouwelijke silhouetten, elegante cut-outs en tijdloze items. Ook de high-waist bikini’s zijn het weer helemaal deze zomer.”

Kant, bloemen en kleuren zijn de trend deze zomer. (Beeld: Annadiva)

Lingeriemode deze zomer

Ook de lingeriemode voor deze zomer is vrolijk. “We zien veel frisse pastelkleuren, maar dan met een moderne twist. Naast vrolijke en opvallende kleuren zijn ook de prints weer terug. Vooral bloemenprints zijn populair. Ook het retro-kant is te zien in de lingeriemode van de zomer van 2020.”

Private shopping

Alle medewerkers van Annadiva stellen veiligheid voorop. Daarom kun je er nu privé winkelen. “Via de website maak je een afspraak met één van onze lingeriestylisten. Je kunt rustig de tijd nemen om rond te kijken, zonder dat er anderen in de winkel zijn. Daarnaast krijg je persoonlijk advies over de beste maat, en kijk je samen welke kleuren en modellen goed bij je staan.”

De limited edition bikini van Cyell vind je bij Annadiva. (Beeld: Annadiva)

Limited edition

Deze zomer vind je drie bikini’s bij Annadiva die je nergens anders koopt. “We hebben een toffe samenwerking met badmodemerken Cyell en Beachlife”, vertelt Milou. “We hebben samen bikini’s ontworpen die vrolijk zijn en tegelijkertijd vrouwelijkheid uitstralen. Het zijn tijdloze items en een groot voordeel: je vindt ze alleen in onze winkels en via de webshop. De special edition bikini’s hebben maar een beperkt aantal items, dus wacht niet te lang!”

Gun jezelf een zomerse outfit en maak een afspraak via de website van Annadiva!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Annadiva. Meer over Annadiva ontdekken?

Annadiva speciaalzaken

Gesloten13:00 - 17:00

Verwersstraat 62-64, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.