My Jewellery is open en zo ziet het eruit

Door Marèl Holtermans 16 maart 2019

Na een maandenlange verbouwing is de nieuwe winkel van My Jewellery eindelijk klaar. In de nieuwe shop, die ongeveer 120 m² groot is, is tot op het laatste moment hard gewerkt om het op tijd af te krijgen. Maar het eindresultaat mag er wezen! 

My Jewellery is een van oorsprong Bossche winkel van Sharon Hilgers. Samen met haar moeder begon ze een aantal jaar geleden met de webshop. Een tijdje later kwam daar de winkel op de Kruisstraat bij en dat was direct een grote hit. “Je merkte dat heel veel mensen een kijkje wilde nemen”, vertelt één van de medewerkers. “In ongeveer 3,5 jaar tijd kwamen er heel wat winkels bij.”

Nieuwe stijl

De eerste winkel op de Kruisstraat was helemaal door Sharon en haar moeder ingericht. Toen de tweede vestiging in Utrecht werd geopend, werd er voor het eerst flink uitgepakt met een stylingsteam. Ook de andere winkels zijn in deze stijl ingericht. “Mede om die reden besloten we te verhuizen binnen Den Bosch Ondanks dat die andere plek hartstikke leuk was.”

(Tekst loopt door onder de foto’s) 

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Flinke verbouwing

Toen het pand van Toemen Modelbouw op het Minderbroedersplein vrij kwam, was het vrij snel duidelijk: dit moest de nieuwe winkel van My Jewellery worden. Maandenlang hebben de klussers hun best gedaan om alles op tijd af te krijgen. “Eigenlijk is praktisch alles anders. Toemen heeft hier natuurlijk erg lang gezeten en in die tijd is er (vrijwel) niets vernieuwd. Dus wij besloten het een flinke opknapbeurt te geven.” De muren zijn gestuukt, het heeft een nieuwe kleur gekregen en ook de vloer is opnieuw gelegd. Het resultaat is ongeveer 120 m² aan shopplezier.

(Tekst loopt door onder de foto’s)

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Booming plein

Het plekje waar My Jewellery nu zit, is erg in trek de laatste tijd. In oktober opende Hey! Den Bosch en Tum Tum IJS kwam er half december. Het oude pand van My Jewellery is nog niet verhuurd.

Lees ook: 

Rituals

Foto’s! Rituals is heropend en zo ziet het eruit

Mensen, tijd om te shoppen! Nadat de bouwvakkers de afgelopen tijd hard hebben gewerkt om alles in o...
Lush den bosch

Lush gaat verhuizen en wel naar dit pand

Het komt zelden voor dat het rustig is bij Lush, want de winkel trekt elke dag veel bezoekers die op...
bossche modellen

11 x deze Bossche modellen kunnen zo de catwalk op

We horen het vaak genoeg: meiden die dromen van een carrière als model. Dromen mag, toch? Wij hebben...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.