Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met deze schoen steel je deze zomer de show

Aangeboden door Willems Schoenen 30 juni 2020

Voor wie op zoek is naar schoenen om deze zomer in te shinen: bij Willems Schoenen vind je ze. De winkel heeft nu een Durea-collectie in huis waarmee je absoluut de show steelt. En de sandalen zitten ook nog eens hartstikke lekker.

De schoen is geschikt voor iedereen: dus of je nu kleine of grote voeten hebt, maakt niet uit. De collectie bevat schoenen die geschikt zijn voor zowel smalle als brede voeten, waardoor ze beter zitten dan de gemiddelde sandaal. Daarnaast heeft de Durea-sandaal goede teenruimte, wat zorgt voor de perfecte schoen.

Durea

Wie bij het woord ‘sandaal’ dacht aan een standaard saaie schoen, heeft het goed mis. De Durea is met de tijd meegegaan en is tegenwoordig een hippe schoen om te dragen. De nieuwe collectie is erg divers; of je nu een zwarte of witte sandaal wil of een met een printje. De keuze is reuze! En zoals gezegd: de schoen is geschikt voor iedere voet. Da’s erg fijn, zeker met de warmte in de zomer.

Fris en fruitig de zomer door

Al mooie, hippe sandalen in huis? Bij Willems Schoenen vind je ook mooie veterschoenen. De winkel aan de Copernicuslaan is vijf dagen in de week geopend vanaf 9.30 uur (op zondag en maandag gesloten).

En dit is één van de twintig sandalen uit de collectie:

Foto: Willems Schoenen

Lees ook:

herman-willems-van-willems-schoenen

Herman: ‘Ik lag vroeger in mijn wieg al in deze schoenenzaak!’

Pumps, laarsjes, sneakers, loafers: als je altijd wel op zoek bent naar een paar stappers om je scho...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Willems Schoenen. Meer over Willems Schoenen ontdekken?

Willems Schoenen schoenenwinkels

Geopend09:30 - 18:00

Copernicuslaan 318-322, Den Bosch

Bekijk meer:schoenenwinkels

adv.