Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Medewerkers Annadiva poseren voor nieuw lingeriemagazine: ‘We zijn hier zó trots op’

Aangeboden door Annadiva 27 oktober 2020

Iedere vrouw is prachtig en verdient het om zich mooi te voelen. Dat bewijst lingeriebedrijf Annadiva in hun gloednieuwe magazine. De modellen in het tijdschrift zijn medewerkers van Annadiva, vrouwen zoals jij en ik, en poseren trots voor de camera in de mooiste setjes. De lingerie in het tijdschrift kun je bestellen op de website of breng een bezoekje aan de Annadiva winkel in de Verwersstraat in Den Bosch.

“We hebben hier de laatste tijd hard aan gewerkt om iets moois neer te zetten”, vertelt Milou Smolders van Annadiva. “Voor wie onze social media heeft gevolgd, kon laatst al zien dat we twee dagen bezig waren met een shoot op een prachtige locatie en in de studio.” Het resultaat? Dat delen de medewerkers van Annadiva graag met de wereld. “Een gloednieuw magazine waar wij zó ongelofelijk trots op zijn.”

Tekst loopt door onder de foto’s.

Foto: Annadiva
Foto: Annadiva
Foto: Annadiva

Het Annadiva tijdschrift is online te lezen en staat vol nieuwe lingerie, must haves en tips. Ook lees je meer over trends voor het najaar, zachte nachtmode, inspiratie voor de feestdagen, een eigen ontworpen Annadiva collectie en meer! Benieuwd? Lees het tijdschrift via onderstaande oranje knop!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Annadiva. Meer over Annadiva ontdekken?

Annadiva


Gesloten10:00 - 18:00

Verwersstraat 62-64, Den Bosch

adv.