Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Krijgen we kassa’s met zelfscan bij de Action in Den Bosch?

Door Marèl Holtermans 22 augustus 2019

Misschien wel de grootste ergernis in de Action: die el-len-lange wachtrij bij de kassa. Wij kunnen ons geen betere winkel voor zelfscan voorstellen dan de Action (naast supermarkten natuurlijk). Maar helaas, in Den Bosch moeten we daar nog wel even op wachten. 

Zelfscan Action

De filialen van Action in Leiden, Hoorn, Haarlem en Hoofddorp hebben al wel zelfscankassa’s en even leek het alsof ook andere filialen aan de beurt waren. Action startte namelijk in maart met een proef en die bleek succesvol. Tot het najaar gaat Action de resultaten van de proef analyseren en evalueren en daarna pas eventuele vervolgstappen bepalen voor 2020, aldus een woordvoerder.

Geen zelfscankassa’s erbij

Dus voor dit jaar blijft het bij de eerdergenoemde filialen en moeten de vestigingen van Action in Den Bosch het in ieder geval nog zonder zelfscankassa’s doen. Action zegt in verschillende vestigingen te willen testen met de zelfscankassa’s om zo een duidelijk beeld te krijgen van waar het systeem wel werkt en waar niet. “Of we ermee doorgaan en welke winkels dit gaan worden, moet nog worden bepaald.”

Pssst: wil jij ook eens op indebuurt staan? Kan! We zoeken voor verschillende rubrieken nog mensen. Wellicht vind je het leuk om over je favoriete plekken in de stad te praten bij onze Leuk volgens Local-rubriek. Of misschien wil je wel je huis laten zien voor de Binnenkijken Bij-rubriek. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] of laat een berichtje achter via Facebook.


Meer over Action ontdekken?

Action hobbywinkels

Gesloten12:00 - 17:00

Het Wielsem 7, Den Bosch

Bekijk meer:hobbywinkels

Lees ook:

Vughterstraat

Koopjesjagers opgelet: dit zijn 6 voordelige winkels in Den Bosch

Koopjesjagers opgelet! Waarom zou je te veel geld uitgeven als het ook maar net iets goedkoper kan, ...
goedkoopste huis

Dit is het goedkoopste huis dat nu te koop staat in Den Bosch

Om jezelf huiseigenaar te mogen noemen, moet je vaak diep in de buidel tasten. Zeker in Den Bosch, w...

Gespot! 5 x toffe meubels die nu te koop zijn op Marktplaats

Wij houden ervan: scrollen door de spulletjes die te koop staan op Marktplaats. Als je goed zoekt, k...

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.