Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kleurenwaaier.nl gaat verhuizen en ruimt op met een kortingsactie

Aangeboden door Kleurenwaaier.nl 18 september 2020

Ga je klussen in huis? Het Bossche bedrijf Kleurenwaaier.nl heeft een opruimingsactie. Bij aankoop van Farrow & Ball en Little Greene uit voorraad krijg je een gratis verfset cadeau met professionele verfspullen. Ook zijn er leuke acties op Sikkens en Sigma verven en hebben ze een uitverkoop hoek met onder meer Ceta Bever buitenbeitsen voor € 2,50.

De actie loopt tot het eind van deze maand. Daarna verhuist Kleurenwaaier.nl naar een ander pand. “We willen op een leuke manier opruimen”, vertelt eigenaar Guido Breedveld. “Wie voordelig wil gaan schilderen kan nu zijn slag slaan”

Showroom

Kleurenwaaier.nl blijft in de buurt en verplaatst de zaak twee deuren verderop. Vanaf eind oktober is de winkel te bezoeken op het adres Oude Vlijmenseweg 84E. “In de nieuwe winkel kunnen we alles indelen zoals wij het graag zouden willen, hierdoor werkt alles veel efficiënter en krijgen we veel meer overzicht”, vertelt Guido enthousiast. Hij had al langer het idee de winkel aan te pakken. In het nieuwe pand wil hij zich meer specialiseren op de Engelse verfmerken. Vooraan in de winkel komt een showroom met grote kleurendisplays. De ingang wordt het paradepaardje met Farrow & Ball, Little Greene, Paint & Paper Library en Flamant. “Hier draait alles om kleur en beleving. We schilderen alles met verf van die merken, zodat je beter kunt zien hoe de kleuren op licht reageren, wat de glans is en waarom deze verven zo speciaal zijn.”

Tips om te schilderen:

Schilderklus in huis? Deze 5 handige tips mag je niet missen!

Blijf je thuis tijdens de zomervakantie? Schud dan je handen uit de mouwen om je huis op te frissen ...
Kleurenwaaier.nl

Gratis kleuradvies! 5 x waarom dit de ideale plek is om verf te kopen

Nog nooit binnengelopen bij Kleurenwaaier.nl? Dat wordt tijd! Guido en zijn collega's geven graag ad...
Kleurenwaaier

Ga je klussen in huis? 5 x de mooiste kleuren op de muur en tips

Heb jij de voorjaarskriebels te pakken? Wij wel! Nadat we de hele winter tegen dezelfde kleur hebben...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kleurenwaaier.nl. Meer over Kleurenwaaier.nl ontdekken?

Kleurenwaaier.nl


Gesloten08:00 - 18:00

Oude Vlijmenseweg 84-G, Den Bosch

adv.