Kies in stijl jullie trouwringen uit, zoals het hoort 💍

Aangeboden door Vivienne van Amelsfoort Juweliers 13 december 2017

You did it! Je hebt de ware gevonden. Dat mag natuurlijk gevierd worden en wel geheel in stijl. Het uitkiezen van trouwringen is best een spannend klusje en het is dan ook prettig als je goed geholpen wordt, zodat je aanstaande positief verrast wordt.

Ontspannen sfeer

Als je hebt besloten om je relatie naar the next level te tillen, wil je dat het huwelijksaanzoek vlekkeloos verloopt. Uiteraard draait het om de liefde tussen jou en je partner, maar ook de sfeer en de prachtige ringen dragen een steentje bij.

Vivienne van Amelsfoort helpt je daar graag bij, de juwelierszaak heeft een apart ingerichte ruimte – waar puur en alleen focus ligt op het uitkiezen van de perfecte trouwring.

Vivienne van Amelsfoort Juweliers
Vivienne van Amelsfoort Juweliers
Vivienne van Amelsfoort Juweliers
Vivienne van Amelsfoort Juweliers

Persoonlijke touch

Je hebt een aantal opties als je je trouwring gaat uitkiezen. Je kunt gaan voor twee bekende merken, namelijk: Rauschmayer of het trouwringen merk DUO. Vivienne van Amelsfoort Juweliers heeft deze als standaard dummy’s op voorraad liggen om te passen en te kijken welke vormen, kleuren of briljantjes jullie voorkeur hebben.

Óf je kiest een hele speciale trouwring – gemaakt door de goudsmid die middenin de juwelierszaak aan het werk is. De meester goudsmid kan die echte persoonlijke touch aan je trouwring meegeven. Hij kan bijvoorbeeld een nieuwe ring ontwerpen en maken tot iets moois, maar ook een ring van bijvoorbeeld je oma samen laten smelten met de door de goudsmid gemaakte ring, zodat er een uniek ontwerp ontstaat – mocht die van waarde voor je zijn. Er kan ook een speciale datum of kleine tekst in de ring gegraveerd worden, je kunt het zo persoonlijk maken als je zelf wil!

Vivienne van Amelsfoort Juweliers
Vivienne van Amelsfoort Juweliers

Vivienne van Amelsfoort Juweliers juweliers

Nu gesloten10:00 - 18:00

Vughterstraat 69, Den Bosch

Bekijk meer:juweliers

adv.