Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze dames zorgen voor een volledige metamorfose van je huis

Aangeboden door De Kleurenfabriek 9 oktober 2019

Of het nu gaat om een nieuw huis dat je helemaal op de schop wil nemen qua inrichting of een nieuw huis waarbij alle mogelijkheden nog open liggen, één ding is zeker: je inrichting bepaalt of jij je thuis voelt in je eigen woning. Heb je toch nog wat hulp nodig bij het inrichten van je huis? Laat je dan helpen door De Kleurenfabriek uit Den Bosch en Change Wonen uit Berlicum.

Monique Arts van De Kleurenfabriek weet het als geen ander: het gebruik van bijvoorbeeld de juiste kleuren kan je huis helemaal afmaken. De kleurstyliste richt haar blik op de nieuwste trends op het gebied van verf, kleur en behang. Collega Tessa Ummenthun van Change Wonen weet ook alles over de nieuwste trends. De twee gaan daarom intensief samenwerken. “We staan weliswaar op eigen benen, maar vullen elkaar regelmatig perfect aan en inspireren elkaar”, zeggen Monique en Tessa. Hun absolute doel? “We willen mensen blij maken.”

Vraag hulp bij het inrichten van je huis

Het inrichten van je interieur, kiezen van de juiste kleuren verf, de perfecte raamdecoratie, de juiste vloer… Het moet allemaal bij elkaar passen. Maar hoe weet je nu wat je moet kiezen? Er zijn tenslotte zoveel mogelijkheden. En wat past bij elkaar, en wat niet? Zie je door de bomen het bos niet meer? Vraag het Monique en Tessa.

Tekst loopt door onder foto. 

Een gepimpte muur in de slaapkamer. Foto: De Kleurenfabriek

Een zetje in de rug

“Wij bieden uitkomst”, zegt Monique. “Allereerst is het belangrijk om naar mensen te luisteren, ze niets op te dringen en op zoek te gaan gaan naar mogelijkheden en ideeën. Vervolgens werken we samen een plan uit en daar gaan we dan mee aan de slag. En ja, af en toe geven we mensen net even dat juiste zetje in de rug. Soms moet je ook durven, zeker als het om de inrichting van je woning gaat.” Het mooie: je hoeft zelfs níets te regelen; de dames nemen alles uit handen!

Missie geslaagd!

Zo ook bij de inrichting van een woonboerderij in Berlicum. Het duo pimpte het huis vanbinnen behoorlijk. “De nieuwe bewoners wilden de authenticiteit van de boerderij bewaren, maar hadden ook specifieke wooneisen. Daar lag voor ons een mooie uitdaging om de juiste vertaalslag te maken. Als het plaatje dan uiteindelijk helemaal klopt, is dat super. Van de kinderkamer met het juiste behang tot raamdecoratie die aansluit bij het interieur: het vormde één geheel. Missie geslaagd dus!”

Tekst loopt door onder foto. 

hulp bij inrichten huis
En dit is een van de resultaten. Foto: De Kleurenfabriek

Nu korting

Kan jouw inrichting ook een opknapbeurt gebruiken? Schakel Monique en Tessa in en de dames zorgen vervolgens voor een gloednieuw huis! O ja, tip: tijdens ‘Oktober Woonmaand’ is een bezoekje aan De Kleurenfabriek de moeite waard. Je krijgt nu twintig procent korting op behang (exclusief maatwerk). Bij Change Wonen krijg je in oktober tien procent korting op raamdecoratie (uitgezonderd shutters).

Bekijk hier de aanbieding van De Kleurenfabriek:

20% korting op behang

Een nieuw kleurtje op de muur of toe aan een volledige metamorfose? Bij De Kleurenfabriek krijg je n...

Lees ook:

Op zoek naar duurzaam behang? 9 x dit zijn dé trends voor dit najaar

We geven je de makkelijkste tip om je huis te verduurzamen: gebruik het behang van Masureel! Dat is ...


Meer over De Kleurenfabriek ontdekken?

De Kleurenfabriek

schilders

Vandaag gesloten

Jacob van Maerlantstraat 90, Den Bosch

Bekijk meer:schilders

adv.