Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Thuis extra gezellig maken: bij deze woonwinkel krijg je nu 15% korting

Aangeboden door Luxx Living & Lifestyle 8 april 2020

Voor wie nog nooit bij LUXX Living & Lifestyle is geweest: een bezoekje is absoluut de moeite waard! De collectie van de woonwinkel vind je nergens op de woonboulevard. Daarnaast profiteer je nu van een leuke actie: je krijgt 15% korting op de gehele collectie van Richmond Interiors.

Bij LUXX Living & Lifestyle kun je uren ronddwalen. De stijl (luxury, landelijk) zie je bijna nergens, wat ervoor zorgt dat jouw interieur anders is dan anderen. Dat geldt ook voor de nieuwe collectie van Richmond Interiors. Goud is op dit moment dé woontrend en dat zie je goed terug.

Luxe hotelgevoel

Als jij aan de haal gaat met de stijlvolle meubels en woonaccessoires van Richmond Interiors, dan heb je een interieur waar je dus echt mee mag pronken. De collectie zorgt voor een moderne uitstraling met chique touch; je haalt het luxe hotelgevoel naar huis! Alleen het ontbijtje op bed ontbreekt nog, net als die lekkere massage…

Tekst loopt door onder foto. 

richmond interiors
Een greep uit de collectie.

Richmond Interiors

Wil jij het nieuwste van het nieuwste? En mocht je al even rondlopen met de plannen om een nieuwe bank, tafel of relaxte fauteuil te kopen, dan is dit het moment om ervoor te gaan. Je krijgt bij LUXX Living & Lifestyle nu 15% korting op de gehele collectie van Richmond Interiors. De actie geldt tot en met zondag 19 april.

Extra koopzondagen

LUXX Living & Lifestyle heeft naast de tijdelijke openingstijden, ook twee koopzondagen van 12.00 – 17.00 uur: 12 april (tweede paasdag) en 19 april. De woonwinkel houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM en vraagt daarom om 1,5 meter afstand te houden. De showroom is ruim 800 m² groot, dus dat is absoluut mogelijk!

Alvast nieuwsgierig naar de nieuwe collectie? Voilà: 

Lees ook:

LUXX Living & Lifestyle

De leukste woonwinkel van Den Bosch bestaat 1 jaar!

Het kostte bloed, zweet en tranen, maar het eerste succesvolle jaar voor LUXX Living & Lifestyle zit...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Luxx Living & Lifestyle. Meer over Luxx Living & Lifestyle ontdekken?

Luxx Living & Lifestyle woonwinkels

Geopend09:00 - 17:30

Rietveldenweg 13, 's-Hertogenbosch

Bekijk meer:woonwinkels

adv.