Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het is oktober woonmaand: 5 x de mooiste raambekleding voor in huis

Aangeboden door Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV 14 oktober 2019

Oktober noemen veel interieurliefhebbers ook wel de woonmaand. Buiten is het vroeger donker en de dagen zijn korter. Tijd om het huis gezellig te maken dus! Bij Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven B.V. hebben ze de mooiste raambekleding. Wij zetten onze favorieten op een rijtje:

Met mooie binnenzonwering creëer je een warme en sfeervolle omgeving, passend bij jouw eigen woonstijl. Je hebt keuze uit een veelzijdig pallet aan kleuren, stoffen, dessins en ontwerpen. Het aankleden van jouw ramen kan met bijvoorbeeld jaloezieën of vouwgordijnen. De leveranciers qua binnenzonwering zijn bij Markant hoofdzakelijk Verano en Toppoint.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Plisségordijnen

Foto: Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven B.V.

Een plisségordijn is subtiel en een fantastische sfeermaker. De stof van een plissé is in smalle plooien gevouwen die als een harmonica op of uit elkaar schuiven. En ze variëren in transparantie: van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend. Met een Smartfit frame klik je het gordijn eenvoudig op aluminium en kunststof kozijnen met steuntjes. Lelijke boor- en schroefgaten zijn hierdoor verleden tijd en jouw raamdecoratie krijgt een extra stijlvolle uitstraling.

Jaloezieën van hout

Foto: Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven B.V.

Jaloezieën van hout zijn heel populair. Logisch want hout brengt een natuurlijk warme sfeer in jouw huis. De jaloezieën zijn elektrisch of handmatig te bedienen. Luxe! Daarnaast zijn ze gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Deze zonwering geeft je huis karakter!

Strakke rolgordijnen

Foto: Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven B.V.

Deze raambekleding zorgt voor privacy en beschermen tegen een laaghangende zon. Ze zijn eenvoudig en stralen rust uit. Om dit te onderstrepen komen de gordijnen het best tot hun recht met een stof in een effen kleur, zoals wit, oranje of bosgroen. Daarnaast is er keuze uit een lichtdoorlatende of een verduisterende stof.

Linee Shade rolgordijn

Foto: Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven B.V.

Het Linee Shade rolgordijn heeft twee soorten stof: transparant en niet-transparant. Je kan de banen van beide lagen op elkaar schuiven (lichtdoorlatend) of juist over de niet-transparante banen plaatsen (lichtwerend). Ideaal! En de gordijnen zijn er in heel veel verschillende kleurtjes.

Stoffen lamellen als raambekleding

Foto: Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven B.V.

Lamellen saai? Nope! Met deze stoffen variant stralen jouw ramen onmiddellijk warmte uit. Juist het stof heeft een subtiele lichtfiltering en het beweegt met de lucht mee. Ze hebben een minder zwaar effect dan lamellen van kunststof of aluminium. Je hebt veel keuze: grove natuurlijke texturen, een linnenlook of stoer metallic. De structuur maakt een huis uniek en persoonlijk!

Wil je deze mooie raambekleding shoppen? Kijk dan hier!


Meer over Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV ontdekken?

Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV speciaalzaken

Gesloten10:00 - 17:30

Orthen 40, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken

Lees ook:

verandas groenrijk

Wat een uitvinding: onder deze veranda’s kun je áltijd buiten zitten!

We weten allemaal dat wonen in Nederland voordelen heeft, maar ook wat nadelen. Bijvoorbeeld dat je ...

Laat die zon maar komen: 5 x de mooiste zonwering voor in je tuin

Als we net zo'n mooie zomer als het afgelopen jaar krijgen, is een mooie overdekking tegen de zon ge...
Markant Zonwering

Dit is waarom je nú al een nieuwe zonwering moet kopen

Lente is coming! Het weer wordt vanaf nu een heel stuk beter en het zonnetje laat zich meer en meer ...
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.