Hierom loopt het storm bij Brinkman’s Kookwinkel

Aangeboden door Brinkman’s Kookwinkel 23 november 2017

Brinkman’s Kookwinkel is al meer dan 30 jaar een begrip in de Vughterstraat. Wist je dat je hier naast keukenmachines ook héle leuke Sint- en Kerstcadeaus kan kopen voor de echte keukenfanaat? Eigenaresse Janine vertelt ons meer.

Heel Den Bosch Bakt

Janine werkt al bijna 20 jaar in de kookwinkel, waardoor ze alles weet te vertellen over elk product dat in de winkel te vinden is – en dat zijn er veel. Ze merkt echter wel dat door het tv programma Heel Holland Bakt ook steeds meer Bosschenaren aan de slag gaan in de keuken: ”Het loopt storm na het afgelopen seizoen van Heel Holland Bakt. Veel mensen willen graag exact dezelfde apparaten hebben die ook in de serie gebruikt worden; een specifieke weegschaal bijvoorbeeld, een thermometer of pan – heel leuk om te zien hoe fanatiek mensen zijn!”

”Winnaar Hans van Heel Holland Bakt komt hier al een aantal jaar en hij heeft afgelopen voorjaar de prijsvraag gewonnen die ik heb opgezet. Je moest raden wat de inhoud was van een gigantisch Le Creuset pan en Hans was toevallig de absolute winnaar!”

(tekst loopt door onder de foto’s)

Brinkman's Kookwinkel
Brinkman's Kookwinkel
Brinkman's Kookwinkel
Brinkman's Kookwinkel
Brinkman's Kookwinkel

Stoven, braden en sudderen

Janine vertelt dat de herfst het uitgelezen seizoen is om uren in de keuken te spenderen. ”Dé trend op dit moment is de Crock-pot; een slowcooker waar je je voedsel langzaam in kunt garen. Men vindt het leuk om in deze tijd lekkere stoofpotjes te maken of vlees uren te laten sudderen. Ook worden er veel taarten gebakken, met het oog op Sinterklaas en Kerst.”

Oneindig veel cadeaus

Brinkman’s Kookwinkel biedt niet alleen keukenmachines aan van hoogstaande kwaliteit, er zijn ook genoeg cadeaus te vinden met scherpe prijsjes. Wat dacht je van een Spirelli, houten plankjes om je gerechten leuk op te serveren, kaasmesjes, cocktailsets, een gezellig keukenschort en nog zóveel meer.

Ideaal als je vader, schoonzus of oom helemaal into koken is. Ook online kun je je slag slaan, check hier de website voor alle producten.

Brinkman’s Kookwinkel speciaalzaken

Vandaag gesloten

Vughterstraat 66, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.