Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hebben! Met dit item geef je sfeer aan ieder interieur

Aangeboden door Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV 19 september 2020

Het is bijna oktober; oftewel woonmaand. Tijd om het huis gezellig te maken! Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven B.V. zet de mooiste raambekleding van Toppoint voor je op een rij. Kijk mee voor een dosis wooninspiratie.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Duo eyecatcher

Foto: Toppoint, Markant Zonwering, Rolluiken en Buitenleven BV

De duo rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen en zijn een echte eyecatcher in je interieur. Door de verschillende stofsoorten kun je de gordijnen naar wens instellen. Hiermee bepaal je dus zelf precies de hoeveelheid warmte of licht in je interieur.

Plisségordijn voor je thuiskantoor

Foto: Toppoint, Markant Zonwering, Rolluiken en Buitenleven BV

Plisségordijnen zijn er in verschillende variaties: van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend. De stof van een plissé is een baan in smalle plooien gevouwen, die als een harmonica op of uit elkaar schuiven. Op zoek naar een fijne aankleding voor je thuiskantoor? Hiermee kun je ongestoord werken, zonder weerkaatsing van licht op je beeldscherm. Transparante plissé is goed te combineren met gordijnen. Dat geeft niet alleen sfeer, maar zorgt ook gelijk voor een betere akoestiek.

Matchende jaloezieën

Foto: Toppoint, Markant Zonwering, Rolluiken en Buitenleven BV

Jaloezieën van Toppoint zijn er in meer dan 240 kleuren, materialen en varianten. Kortom: voor ieder huis een match. In de badkamer zijn aluminium jaloezieën een slimme keus. Deze blijven mooi in vochtige ruimtes. Wil je een natuurlijke warme sfeer in huis? Dan is hout een goede optie. Door de jaloezieën te kantelen kies je zelf hoeveel licht je binnenlaat.

Rolgordijnen voor elke situatie

Foto: Toppoint, Markant Zonwering, Rolluiken en Buitenleven BV

Een strak rolgordijn past in ieder interieur. De rolgordijnen van Toppoint zijn zelfs speciaal ontwikkeld voor specifieke situaties. Zo zijn er vocht- en schimmelwerende screenstoffen voor in de badkamer of keuken. Je kunt ze ook met brandvertragende stoffen krijgen. Bovendien ze steeds vaker gemaakt met gebruik van gerecyclede materialen. Verduisterende rolgordijnen zijn de oplossing voor een goede nachtrust. Wil je liever een transparante stof? Dat is perfect voor privacy overdag.

Stoffen lamellen voor een warme sfeer

Foto: Toppoint, Markant Zonwering, Rolluiken en Buitenleven BV

Verticale lamellen zijn ideaal voor grote raampartijen. Voor warme sfeer in huis zijn stoffen lamellen een goede keuze. Wil je liever een strakke uitstraling? Ga dan voor aluminium. Dat past ook goed in vochtige ruimtes. PVC lamellen zijn de oplossing voor in de badkamer.

Haute couture in huis

Foto: Toppoint, Markant Zonwering, Rolluiken en Buitenleven BV

Denk je bij haute couture aan kleding? Je kunt er ook je huis mee aankleden. De vouwgordijnen van Toppoint zijn echte sfeermakers in huis en worden op maat gemaakt. Met de transparante stoffen kun je prima naar buiten kijken. Van buiten naar binnen zie je contouren. Wil je liever dat de stof geen licht doorlaat? Ga dan voor vouwgordijnen met voering of een speciale ‘black-out’ stof.

Meer inspiratie:

warm buiten

Lekker nazomeren? 5 x zo zit je ook in het najaar warm buiten

Niets is zo voorspelbaar als het weer en daarom kunnen we nooit met zekerheid zeggen hoe warm het wo...
muggen

Last van muggen? Zo kom je er voorgoed vanaf

Lig je éindelijk te slapen, zoomt er weer zo'n vervelende mug bij je oor waardoor je de hele nacht w...

Manfred adviseert mensen in zonwering: ‘Ik kom graag bij mensen thuis’

In de ogenschijnlijk rustige showroom van Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven ontmoeten we Ma...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV. Meer over Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV ontdekken?

Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV speciaalzaken

Gesloten10:00 - 17:30

Orthen 40, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.