Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hé, wat zien we daar… Er zit toch nog een Intertoys in Den Bosch!

Aangeboden door Intertoys Arena 23 november 2019

Maar Intertoys was toch failliet? Jazeker, wás inderdaad. In april ging de keten failliet, maar er kwam een doorstart en een aantal vestigingen werden overgenomen. In onze stad was dat niet het geval en uiteindelijk sloten de filialen in de Rompertpassage en Helftheuvel. En toch spotten we een Intertoys in Den Bosch…

Uh, ja, da’s gek, zou je denken. Maar kom heel snel onder die steen uit, want de vestiging zit al even in onze mooie stad! Goed, mocht je het helemaal gemist hebben (snappen we, want het was ook een overload aan Intertoys-informatie): de winkel zit al sinds april in de Arena.

Bye Bart and hello Inter!

Maar dat was toch een Bart Smit? Exact! Ook Bart Smit ging koppie onder en daar maakte de andere bekende speelgoedketen gretig gebruik van. De vestiging in Den Bosch – wat ook meteen de allerlaatste in Nederland was – werd overgenomen en in no-time omgetoverd tot gloednieuw (franchise) Intertoys-filiaal. De familie Van Dalen, dat al 34 jaar een Intertoys in Zaltbommel runt, rook de kans schoon toen bleek dat de keten een nieuwe franchisenemer zocht voor het pand in de Arena. Zoon Rick, die al vroeg bij pa en ma in de winkel stond, kreeg de eer om de speelgoedwinkel in de Arena te openen.

Tekst loopt door onder foto. 

Eigen foto: Rick en zijn vrouw Petra en zoontje Sky.

Dus tóch een Intertoys in Den Bosch!

Om maar even aan alle onduidelijkheid een einde te maken: Intertoys zit dus nog ‘gewoon’ in Den Bosch! We stapten in alle hectiek rondom de feestdagen even binnen en maakten kennis met Rick en Renée (bedrijfsleider). Ook zij merkten de afgelopen tijd dat mensen verbaasd reageerden. “Huh, een Intertoys, die was er toch niet meer? Veel mensen dachten dat de speelgoedwinkel voorgoed verdwenen was uit Den Bosch. Een logische gedachte, hoor. Maar we zijn er wel”, zegt Rick, die dus in de voetsporen van pa en ma is getreden.

In korte tijd omgebouwd

Rick heeft de oude Bart Smit-winkel in korte tijd volledig omgetoverd tot nieuwe Intertoys-speelgoedwinkel. “Een halfjaar geleden was het een heel andere zaak. De winkel is nu altijd extra goed gevuld. Kijk maar eens rond: zie jij een leeg schap?” We zoeken en zoeken… Puzzels, LEGO, poppen, games; echt elk schap is gevuld met speelgoed. “Er is één ding dat we niet willen en dat is een lege winkel.”

Tekst loopt door onder foto’s.

De LEGO-afdeling. Foto: indebuurt Den Bosch
Playmobil! Foto: indebuurt Den Bosch
Spelletje, spelletje aan de wand... Foto: indebuurt Den Bosch

Cadeaupapier met je eigen naam erop

En daarom werkt het team van Intertoys Arena de komende weken ontzettend hard, zodat ieder kind verwend kan worden met leuke cadeau’s! Om de beleving helemaal compleet te maken, is er na de Sint-periode gepersonaliseerd cadeaupapier te krijgen. Aan de kassa wordt speciaal papier geprint met daarop de naam van een kind. Tof!

Openingstijden

Moet jij nog Sinterklaas- of kerstcadeaus kopen? Intertoys Arena is op de volgende tijden geopend:

  • Maandag: 12.00 – 18.00 uur
  • Dinsdag: 9.30 – 18.00 uur
  • Woensdag: 9.30 – 18.00 uur
  • Donderdag: 9.30 – 21.00 uur
  • Vrijdag: 9.30 – 17.00 uur
  • Zaterdag: 9.30 – 17.30 uur
  • Zondag: 12.00 – 17.00 uur

Lees ook:

Arena Den Bosch

Hè, wat? Er komt een nieuwe Intertoyswinkel in Den Bosch

We brengen natuurlijk al elke dag positief nieuws op indebuurt maar dit bericht springt er helemaal ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Intertoys Arena. Meer over Intertoys Arena ontdekken?

Intertoys Arena

Vandaag gesloten

Arena 121, 's-Hertogenbosch

adv.