Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ga je op (k)raamvisite? Zo bezorg je coronaproof een cadeautje

Aangeboden door Hout-Doe 28 mei 2020

Stel je voor: je goede vriendin, nicht of buurvrouw is bevallen van een kindje en je wil haar toch wel graag bezoeken. Vanwege corona is op kraamvisite gaan alleen niet mogelijk. Dan nog kun je haar verrassen met een leuk geboortecadeau. Speelgoedwinkel Hout-Doe bezorgt ‘coronaproof’ een kraamcadeau.

Veel ouders kiezen er in deze tijd voor om kraamvisite even af te houden. Logisch, want de kans op besmetting is aanwezig en dat is het laatste wat ze willen. Toch kun jij de gelukkige ouder(s) verwennen met een leuk kraamcadeau.

Toch een persoonlijk kraamcadeau

Hout-Doe is al zolang als ze bestaan ‘coronabestendig’. In de winkel in de Minderbroederstraat kun je een cadeau voor de kleine uitzoeken en het vervolgens digitaal bestellen. Deze wordt dan gratis ingepakt met een leuk lieveheersbeestje erop. Het kraamcadeau wordt na jouw bestelling als pakketje thuisbezorgd bij de gelukkige ouders. Optioneel is om er een geboortekaartje bij te doen zodat het presentje alsnog erg persoonlijk wordt.

Tekst loopt door onder foto. 

Bij Hout-Doe koop je een heleboel houten kinderspeelgoed. Foto: indebuurt Den Bosch

Speelgoed voor de allerjongsten

Je kunt bij Hout-Doe uren rondkijken. De winkel heeft een heleboel speelgoed in de schappen en ook voor de allerjongste Bosschenaren is er wat leuks te vinden. Een kraamcadeau is al te koop vanaf een paar euro. Ga bijvoorbeeld voor een klein grijpcadeau, een auto of bijtring. Of voor kraamcadeaus die voor het leven meegaan, zoals een poppenwagen, bakfiets of loopfiets.

Loopfiets

Over loopfietsen gesproken: Hout-Doe verkoopt die voor alle kinderleeftijden. Mocht je naar buiten willen, ga dan een stukje wandelen met je kind(eren) en geef ze een goede, degelijke loopfiets. De fietsjes zijn al beschikbaar vanaf één jaar als driewieler. Deze kun je later ombouwen tot tweewieler en kinderen hebben er een jaar of acht plezier van. De loopfiets is van het merk Trybike, de bakfiets en poppenwagen van Van Dijk Toys.

‘Coronaveilig’

Enthousiast geworden? Hout-Doe in Den Bosch is elke dag geopend, óók tweede pinksterdag. De winkel is ‘coronaveilig’, dus je kunt met een gerust hart shoppen.

Lees ook:

cadeau den bosch

Koen verkoopt houten speelgoed bij Hout-doe: ‘Je moet hout voelen’

Houten speelgoed in een stenen winkel, waar vind je dat nog? Nou, gewoon op de Minderbroedersstraat!...
cadeau den bosch

Koen heeft de gouden tip voor een cadeau: ‘Het is erg populair’

Ben je nog op zoek naar een presentje voor Sinterklaas en heb je even geen idee wat je de kids toch ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hout-Doe. Meer over Hout-Doe ontdekken?

Hout-Doe cadeauwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Minderbroederstraat 27, Den Bosch

Bekijk meer:cadeauwinkels

adv.