Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een lange, fijne droom: de bedden van Auping Store Den Bosch gaan een leven lang mee

Aangeboden door Auping Store Den Bosch 14 mei 2020

Een leven lang op één bed. Het klinkt als een droom, maar kan echt! Bij Auping Store Den Bosch vind je bedden van oersterke en recyclebare materialen, die daardoor generaties lang mee gaan. Dat zit – uh, ligt – dus wel goed!

Auping Store Den Bosch heeft diverse duurzame bedden. Neem bijvoorbeeld de Auping Original, die vanwege het onverwoestbaar stalen frame een leven lang meegaat. Het bed is minimalistisch vormgegeven en heeft een mooie, elegante uitstraling. De Original is geïnspireerd op een van de allereerste ontwerpen van Auping, de Cleopatra, en is verkrijgbaar in tien kleuren. 

Beukenhout

Of wat te denken van de Auping Auronde? Een andere designklassieker! Het bed is ontworpen door Frans de la Haye en gaat een leven lang mee doordat het bed van oersterk beukenhout is gemaakt. Het design was in de jaren zeventig revolutionair en is dat door de kleuren en materialen opnieuw. Cool!

Tekst loopt door onder foto. 

auping store den bosch
Duurzame dromen komen uit bij Auping, zoals met deze Auping Auronde. Foto: Auping

Scandinavisch design

Ben je dol op Scandinavisch interieur? Ga dan voor de Auping Essential. Ook dit bed is revolutionair: het is het eerste volledig recyclebare bed ter wereld. Daarnaast is-ie met z’n Scandinavisch design een absolute eyecatcher. De Essential won diverse prijzen: de onderscheiding voor Goed Industrieel Ontwerp, de Red Dot Design Award en de IF Product design Award.

Voordeel bij Auping Store Den Bosch

Benieuwd naar de rest van de collectie? Bij Auping Store Den Bosch vind je nog veel meer duurzame bedden, die je nooit meer hoeft in te wisselen voor een nieuwe. Het allermooiste: tot 7 juni zijn alle bedmodellen van Auping aantrekkelijk geprijsd. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! 

Tekst loopt door onder foto. 

auping store Den Bosch
Alle bedmodellen van Auping koop je nu extra voordelig. Foto: Auping

Gratis hoofdkussen

Het team van Auping Store Den Bosch heet je van harte welkom in de winkel aan de Tinnegieterstraat 27. Uiteraard houden ze rekening met de maatregelen die op dit moment gelden; er wordt 1,5 meter afstand gehouden en ook zijn andere hygiënemaatregelen genomen. Wil je helemaal in alle rust het assortiment ervaren? Maak dan een afspraak via de website. Klik op ‘maak een afspraak’ en krijg een hoofdkussen cadeau bij aankoop van een bed.

De openingstijden van Auping Store Den Bosch vind je hier. Al nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Bekijk ‘m vast door op de oranje button hieronder te klikken: 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Auping Store Den Bosch. Meer over Auping Store Den Bosch ontdekken?

Auping Store Den Bosch woonwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Tinnegieterstraat 27, Den Bosch

Bekijk meer:woonwinkels

adv.