Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Duurt lang: deze Bossche zaken zijn nog steeds niet open

Door Marèl Holtermans 16 oktober 2019

Begint het bij jou ook zo te kriebelen als je langs een pand loopt dat helemaal verbouwd wordt? Het liefst stappen we dan de dag erna al binnen in weer een nieuwe zaak in Den Bosch. Helaas moeten we voor sommige winkels en restaurants geduld hebben. Deze Bossche zaken zijn nog steeds niet open. Duurt lang.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Mancero Kitchen

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

In maart hingen er plotseling grote posters op dit pand aan de Leeghwaterlaan. Wat bleek? Het was de aankondiging van een nieuw restaurant: Mancero Kitchen. Bij een van de deuren zit een klein spiekgaatje waardoor je al naar binnen kunt kijken. Helaas is er niet veel te zien, want het is volledig afgeplakt. Wanneer het restaurant opengaat, is helaas nog niet bekend.


Meer over Mancero Kitchen ontdekken?

Mancero Kitchen restaurants en horeca

Leeghwaterlaan 129, Den Bosch

Bekijk meer:restaurants en horeca

Bobby’s Bar

Tweekeerbellen
Foto: Google Maps

Grote kans dat je klusjesmannen ziet rondlopen in de Snellestraat, want bij het pand waar studentencafé TweeKeerBellen zat, komt Bobby’s Bar. Dit is een gin-tonic- en cocktailbar, die ook in veel andere Brabantse steden zit. Voor de zomer werden we al blij gemaakt met dit nieuws, maar we zijn nog steeds aan het wachten op de openingsdatum.

Plant

Lekker lunchen of even een plantje scoren: we gaan nu massaal naar Oerwoud. Maar binnenkort kunnen we ook inkopen doen bij Plant. Ofja, binnenkort… Dat hoorden we in november 2018, inmiddels bijna een jaar geleden. Hoe lang moeten we nog wachten?

Gezonde leefstijl

Eigenaresse Larisa is ook de eigenaresse van Oerwoud. “Steeds meer mensen kiezen voor een groene en gezonde levensstijl. Daar wil ik graag aan bijdragen”, vertelde ze eerder.

Hotel Bottles & Bites

Foto: indebuurt Den Bosch
Foto: indebuurt Den Bosch

Toen Bottles & Bites in september 2018 helemaal in de steigers stond, schrokken we ons een hoedje. Gaat de wijnbar weg? Nee hoor, er zou juist een nieuw gedeelte bijkomen: Hotel Bottles & Bites. Volgens de eerste plannen zou het hotel in het begin van het jaar opengaan, maar dat lukte niet. De nieuwe deadline lag op zomer, maar helaas is dat ook niet gelukt. Wanneer het hotel nu opengaat is nog maar de vraag…

Langgekoesterde droom

Amanda Halberstadt is degene die het hotel gaat runnen. Zij vertelde eerder: “We wilden het eigenlijk al heel lang, maar nu is het eindelijk gelukt. Er komen boven acht of negen kamers en dat is een hele verbouwing.”


Meer over Bottles and Bites ontdekken?

Bottles and Bites wijnbars

Gesloten11:00 - 02:00

Korenbrugstraat 3, Den Bosch

Bekijk meer:wijnbars

Lees ook: 

winkels merken hudson's bay

7 x bij deze winkels kun je terecht nu Hudson’s Bay dicht is

Jammer maar helaas, Hudson's Bay heeft het niet gered in Nederland. Ook het warenhuis in Den Bosch i...
etalages

Toen in Den Bosch: 9 x oude winkeletalages

In deze tijden van internetshoppen is de etalage voor winkeliers misschien wel belangrijker dan ooit...
Xandres

New kid in town! Kledingwinkel Xandres is geopend en zo ziet het eruit [foto’s]

Den Bosch is een kledingwinkel rijker! Op de Verwersstraat is dinsdagmiddag Xandres geopend. Het Bel...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.