Dit is waarom ze bij Pigalle Juweliers 40% korting kunnen geven op alle sieraden

Aangeboden door Pigalle Juweliers 24 januari 2019

Wat is het toch een pretje om sieraden bij Pigalle Juweliers te kopen. De winkel is klein maar knus en geeft zonder moeite 40% korting. Dat laatste is heel fijn, maar roept zo nu en dan ook vragen bij Bosschenaren op. Eigenaresse Desiree de Jong legt daarom even haarfijn uit waarom de juwelier de korting kan geven. 

“Ooit wilden wij de winkel in Den Bosch uitverkopen omdat deze niet voldoende omzet genereerde. Ans, mijn moeder, is toen in deze zaak gaan staan om de uitverkoop te begeleiden. Echter werd Pigalle door haar passie en know how zo succesvol, dat we uit onze voormalige andere zeven winkels de artikelen haalden die ook in de opruiming mochten.”

Eerste ontwerpen

Dat bleek een gouden zet. “Nadat deze sieraden uitverkocht waren en we met onze fabrikanten het fenomeen Pigalle in Den Bosch bespraken, kwamen belangrijke, alles veranderende afspraken tot stand”, zegt Desiree. “Wij mochten de eerste ontwerpen van deze fabrikanten gaan verkopen met 40% korting. Dat waren dus de modellen die op beurzen getoond worden.”

Voordeliger dan grote modehuizen

Volgens Desiree mag je de sieraden van Pigalle van hoog segment noemen (al dan niet gecombineerd met diamant of andere edelstenen), en kun je ze vergelijken met andere topmerken uit grote modehuizen. Het grote verschil? “Bij ons betaal je niet voor de merknaam. En de prijs wordt erg aantrekkelijk omdat onze sieraden monstersieraden zijn”, aldus Desiree.

Een feestje

Naast die goedkopere prijzen en kortingen, stappen een hoop Bosschenaren ook graag binnen bij de winkel in de Kerkstraat vanwege het team. “Pigalle is een kleine winkel, maar met grootse ambities. Wij zijn met een team van zes enorm gedreven mensen en ik durf uit het hart te zeggen dat iedereen met evenveel commitment en deskundigheid onze klant helpt. De service hebben wij hoog in het vaandel staan, iets wat al generaties wordt doorgegeven. De meeste klanten vinden het daarom een feestje om bij ons hun sieraad uit te zoeken.”

En dat mag jij ook gaan doen:

Topper

40% korting op sieraden

Mode - Geldig t/m 28 feb 2019

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Pigalle Juweliers. Meer over Pigalle Juweliers ontdekken?

Pigalle Juweliers juweliers

Nu gesloten11:00 - 17:00

Kerkstraat 12, Den Bosch

Bekijk meer:juweliers

adv.