Dit is waarom je nú al een nieuwe zonwering moet kopen

Aangeboden door Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV 15 februari 2019

Lente is coming! Het weer wordt vanaf nu een heel stuk beter en het zonnetje laat zich meer en meer zien. Als we straks lekker de tuin in kunnen en de zon volop schijnt, is het toch wel fijn om wat schaduw te hebben. Komt een zonwering even goed uit! Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe, koop hem dan nu al. 

We horen je al denken: hoezó koop ik in februari al een nieuwe? Nou, niks is zo onvoorspelbaar als het weer en voor je weet zit je heerlijk met je korte broek en borrel in de tuin. Schaduw is daarbij af en toe wel lekker en een zonwering komt dan ook als geroepen.

Weer zo’n zomer?

Mocht het opnieuw zo’n prachtige zomer als afgelopen jaar worden, dan heb je natuurlijk ontzettend veel plezier van je aankoop. Laten we het hopen! Ben je de oude beu en zoek je een nieuwe? Dan raden we je aan om nú al een zonnescherm te kopen bij Markant Zonwering.

Oplopende levertijd

Veel mensen denken pas aan zonwering als het warm wordt en de zon begint te schijnen. Dan zijn ze eigenlijk te laat met bestellen. Het kan dus zo zijn dat je soms zes weken moet wachten op je nieuwe aankoop. Bij Markant Zonwering merken ze dat de levertijd in de zomermaanden altijd oploopt en daarom raden ze je aan om nu al een keuze te maken. Misschien hangt een van deze zonweringen straks wel bij jou in de tuin:

Brustor B600 | Markant Zonwering
Brustor B50 | Foto: Markant Zonwering
Santos | Foto: Markant Zonwering
Brustor B 25 | Foto: Markant Zonwering
Markant Zonwering
Brustor B200 | Foto: Markant Zonwering
Brustor B128 | Foto: Markant Zonwering

Benieuwd naar het aanbod? Check dan even deze link. Je vindt bij Markant Zonwering overigens ook een ruim assortiment aan rolluiken, horren, parasols en raamdecoratie! 

Lees ook:

JASNO shutters Leyhoeve (1)

Hebben! Met dit item geef je sfeer aan ieder interieur

Stel je voor: je hebt net een nieuw huis gekocht en ben helemaal wild over de inrichting. Het enige ...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV. Meer over Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV ontdekken?

Markant Zonwering, Rolluiken & Buitenleven BV speciaalzaken

Nu gesloten10:00 - 17:30

Orthen 40, Den Bosch

Bekijk meer:speciaalzaken

adv.