Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

11 x deze winkels missen jullie nog in Den Bosch

Door Marèl Holtermans 9 april 2019

Den Bosch is een fantastische stad om lekker te shoppen en heerlijk te eten. Maar het kan altijd beter, en daarom vroegen we jullie welke winkels en restaurants Den Bosch nóg leuker zouden maken. Wij noteerden jullie antwoorden en tellen af van elf naar één. Welke winkels denk jij dat het meest gemist wordt? 

Page 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Adidas

Tuurlijk, je kunt schoenen en kleding van Adidas kopen in Den Bosch. Onder meer Perry Sport en JD hebben exemplaren van het merk. Maar dat is volgens velen nog lang niet genoeg. Als het aan jullie ligt, komt er zo snel mogelijk een eigen winkel van dit merk. 

Ikea

ikea
Foto: indebuurt Den Bosch

Ikea ligt in een paar omliggende steden, maar dat vinden jullie toch nét iets te ver. Op het industrieterrein mag – wat jullie betreft – best nog een vestiging van de Zweedse meubelgigant komen. Handig voor meubels én kleine hebbedingetjes. Of gaat het om de Zweedse gehaktballetjes? 

MS Mode

Bij MS Mode kun je kleding in grotere maten krijgen. En dat wordt erg gewaardeerd! Er kwamen veel stemmen binnen voor dit merk. Voorheen zat de winkel op de Schapenmarkt, maar die is helaas weggegaan. Als het aan jullie ligt, komt-ie snel terug.

Nike

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@nas is New York Made. ⠀ Visit Nike.com/nyc to learn more about the faces of #nymade and the latest updates on the world’s biggest stage.

Een bericht gedeeld door nike (@nike) op

De stad zit vol sportievelingen, want er kwamen veel stemmen binnen voor een winkel van sportmerk Nike. Wellicht kan de winkel komen op de Markt, waar eerst Pearle Opticiens zat? 

Bijenkorf

Foto: ANP

Den Bosch had een Bijenkorf, maar die sloot een aantal jaar geleden de deur. Nu zit The Sting in het pand. Maar jullie missen Nederlands grootste warenhuis wel.

Mango

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

New Now | The latest fashion updates for you this week. Tap to shop! #MangoSS19 #Mango @charleefraser

Een bericht gedeeld door MANGO (@mango) op

Vrolijke jurkjes en veel accessoires: dat is Mango en daar zijn jullie gek op. Zo gek, dat er zo snel mogelijk een shop van Mango naar Den Bosch moet komen. Past prima in het Bossche straatbeeld! 

Stradivarius

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

When a blazer turns into the perfect spring dress 👗 @petitsweetcouture

Een bericht gedeeld door Stradivarius (@stradivarius) op

Stradivarius staat bekend om de luxe kleding en mooie prints, voor een redelijke prijs. Jullie lopen dan ook graag in outfits van dit merk. Mocht Stradivarius ooit openen in de stad, dan zijn ze verzekerd van veel klanten want jullie stemden massaal op dit merk!

KIKO Milano

Hoewel we genoeg plekken in Den Bosch hebben waar je make-up kunt kopen, gaven jullie aan KIKO Milano nog te missen. Naast make-up verkoopt de zaak ook gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten. KIKO test niet op dieren en hanteert een lage prijs, wat waarschijnlijk bijdraagt aan de populariteit van het merk.

Pull&Bear

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Shoes for the whole crew 🙌 #newin

Een bericht gedeeld door Pull&Bear (@pullandbear) op

Bij Pull&Bear draait alles om comfort én mooie items. Dat waarderen jullie zo dat het Spaanse merk snel naar Den Bosch moet komen. De stad kan volgens jullie dit ‘laid-back’ merk goed gebruiken! De vraag is alleen: waar moet de shop komen?

Bershka

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ditch the drab colours – it’s time to slip into something WAY more tasty. 🖍️

Een bericht gedeeld door Bershka (@bershkacollection) op

Bershka kenmerkt zich door de grote collectie voor die veel wisselt voor een lage prijs. Er is maar één heel groot nadeel aan Bershka: hij zit (nog) niet in Den Bosch! 

Primark

Foto: ANP

Veruit de meesten van jullie noemden Primark (op een enkeling na die aangaf te verhuizen als de winkel naar Den Bosch komt). Waarom de Ierse keten zo populair is? Je shopt er modieuze dames-, heren- en kinderkleding voor een lage prijs!

Lees ook:

Doei spaargeld! De nieuwe winkels van My Jewellery en Lush zijn open

Wát een fijne dag vandaag. Niet één, maar twee leuke winkels zijn geopend in de stad. My Jewellery e...
veganistisch eten den bosch voetgangers onveilig Coco & Sebas

9 x deze bijzondere winkels in de Vughterstraat moet je een keer bezocht hebben

Waarom wij Den Bosch zo leuk vinden? Omdat er veel bijzondere winkels zijn die je niet in andere ste...
Conceptstore 21

Tips van locals: bij deze winkels in Den Bosch kun je superleuk shoppen

Waar je écht goed kunt shoppen in Den Bosch? Dat vraag je natuurlijk aan een local! Wij verzamelden ...
Page 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.