Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze winkels missen jullie in Den Bosch

Door Marèl Holtermans 13 januari 2020

We hebben veel, heel veel winkels in Den Bosch. Toch zijn er nog een paar winkels die jullie missen in Den Bosch. Dat blijkt wel uit de oproep die we onlangs plaatsen. Deze zaken werden het meest genoemd. Wij tellen af van negen naar één. 

Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Hudson’s Bay

Een verrassende nummer negen: ondanks dat Hudson’s Bay niet goed liep in Den Bosch (en de rest van Nederland), missen veel mensen het warenhuis. Dat blijkt wel uit de vele stemmen. “Je kon er zulke leuke hebbedingetjes halen”, zegt een van de stemmers. Een andere opmerking: “Je had er alle kledingmerken en dat was ideaal.”

Hudson's Bay verkeersongelukken la place

Hudson’s Bay vertrekt uit Den Bosch: dit gebeurt er met La Place

Het is over en uit voor Hudson's Bay in Nederland. Eind december sluiten alle vijftien vestigingen. ...

Food market

Toegegeven: het is niet letterlijk een winkel, maar het werd zo vaak genoemd dat we er niet omheen kunnen. Veel Bosschenaren missen een food market. In een paar andere Brabantse steden vind je wel een eethal, zoals Breda en Eindhoven, maar wat jullie betreft komt er snel een in Den Bosch.

Onze suggestie voor een locatie: Hudson’s Bay op de Pensmarkt. 

Zara Home

De kleding van Zara valt in de smaak, maar ook de interieuritems van het merk willen jullie in huis hebben. Zara Home zit op dit moment met name in de Randstad, maar als het aan jullie ligt komt er snel een vestiging in Den Bosch. Geluk bij een ongeluk: er zijn veel leegstaande panden in de stad, dus als de keten het ziet zitten, zijn er genoeg opties.

Onze suggestie voor een locatie: het oude gebouw van Lush.

Kiko MILANO

Een andere shop die vaak genoemd werd: Kiko MILANO. Het make-upmerk is blijkbaar erg geliefd onder de lezers van indebuurt Den Bosch, want de zaak werd tientallen keren genoemd. “Dat is gewoon noodzakelijk in een gemiddelde stad”, vindt een van de stemmers. Dus @KikoMILANO: waar wachten jullie nog op?!

Onze suggestie voor een locatie: het kleine pand aan de Markt waar tot voor kort de Pepernotenfabriek zat. 

Bijenkorf

Een ander warenhuis dat lange tijd in Den Bosch zat, maar sinds een paar jaar weg is: Bijenkorf. De winkel zat in het pand waar kledingwinkel Sting nu zit. Helaas ging het niet goed met de winkel en ging de shop dicht. Eeuwig zonde, vinden jullie.

Onze suggestie voor een locatie: tja… een groot warenhuis als Bijenkorf kan ook al bijna allemaal maar in het pand van Hudson’s Bay.

Bershka

View this post on Instagram

Feel the music with @bt21_official 🎶🎧🤩

A post shared by Bershka (@bershkacollection) on

Bij Bershka koop je trendy kleding voor een relatief lage prijs. Hoewel de zaak in onze buursteden zit, is het toch hoog tijd dat de keten naar Den Bosch komt.

Onze suggestie voor een locatie: het grote leegstaande pand aan de Visstraat. 

Decathlon

Door naar de top drie! Op de derde plek staat Decathlon, de shop waar je daadwerkelijk álles kunt halen op het gebied van sport en outdooractiviteiten. Die kunnen we ook wel in ons stadje gebruiken, met al die sportievelingen!

Onze suggestie voor een locatie: het pand waar Rabobank eerst zat op de Arena. Handig, zo tegenover Bever.

IKEA

Werelds bekendste woongigant hoort in Den Bosch, vinden jullie. Zeker nu het aantal studenten en starters in onze stad groeit. Natuurlijk kunnen we naar Eindhoven of Breda rijden, maar ja… als Den Bosch ook kan? “Dat zou mijn leven toch een stuk makkelijker maken”, roept iemand.

Onze suggestie voor een locatie: een nieuw gebouw op de woonboulevard. 

Primark

De absolute nummer één is toch echt Primark. De ene na de andere stem kwam binnen. “Waarom is-ie er nog niet? Wij willen die!”, zegt een van de stemmers. Bij de kledingwinkel koop je voordelig een nieuwe outfit. Daarnaast is dit ook de plek voor (woon)accessoires.

Onze suggestie voor een locatie: kan het gebouw van Hudson’s Bay niet opgedeeld worden? 

Lees ook:

didi

Didi mogelijk de volgende die vertrekt: uitstel van betaling voor kledingwinkel

Voor wie geregeld shopt bij Didi in de Hinthamerstraat: dikke kans dat je binnenkort ergens anders m...

En dat is drie: wéér een winkel aan de Hooge Steenweg die (waarschijnlijk) stopt

Na Hudson's Bay verdwijnt weer een keten uit het straatbeeld. Althans, voor een deel. Het zit zo: kl...
winkels merken hudson's bay

7 x bij deze winkels kun je terecht nu Hudson’s Bay dicht is

Jammer maar helaas, Hudson's Bay heeft het niet gered in Nederland. Ook het warenhuis in Den Bosch i...
Page 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.