Den Bosch

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

9 x herkenbare ergernissen tijdens het winkelen in Den Bosch

Door Thijs Dingemans 7 augustus 2020

Oké, het winkelen gaat er nu iets anders aan toe dan normaal, maar geef toe: wat is er nu heerlijker dan lekker rondstruinen in Bossche winkels? Helaas ben je niet de enige in de stad en dat wekt soms de nodige irritaties op. Klanten die zich niet gedragen in een winkel, of vieze kleding die in het rek wordt teruggehangen. Wij zetten negen ergernissen voor je op een rijtje die wij al te vaak hebben meegemaakt tijdens het winkelen in Den Bosch. Herkenbaar?

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Foundationvlekken

Dance GIF - Find & Share on GIPHY

Je staat in je favoriete winkel op de Markt en je ziet een tof wit truitje hangen. Plotseling valt je oog op een vieze, zweterige, oranje foundation vlek. Gadver, die hoef ik niet.

Slecht sluitende gordijnen

Sexy Spike Lee GIF by NETFLIX - Find & Share on GIPHY

Veel gordijnen in paskamers sluiten net niet helemaal aan, waardoor de hele rij mee kan genieten van jouw verkleedsessie. Met veel moeite probeer je het gordijn dicht te trekken, maar steeds valt dat doek weer terug in zijn oude positie.

Gekke maten

Saturday Night Live Dressing Room GIF by HULU - Find & Share on GIPHY

Normaal gesproken heb jij maat 40/42, dus dat zal dan in iedere winkel wel hetzelfde zijn. Nou niet dus. In bepaalde winkels heb je ineens maatje 38 en in andere winkel weer maat 46. What’s going on?

Zweetlucht in pashokjes

Darren Osborne Sweat GIF by Hollyoaks - Find & Share on GIPHY

Blij loop je naar de paskamers met een aantal, hopelijk. nieuwe aanwinsten. Je gaat een broek en twee shirtjes passen die al heel lang op je verlanglijstje staan. Nietsvermoedend stap je het pashokje binnen en adem je de eerste keer in. Langzaamaan begint er een smerige lucht tot je door te dringen: de zweterige lichaamsgeur van je voorganger. Je moet moeite doen om niet over je nek te gaan. Helaas zijn de andere hokjes bezet, dus je hebt niet de keuze om te verhuizen.

Zuchtende verkopers

Jamie Chung Awkward Hug GIF by HULU - Find & Share on GIPHY

Verkopers van een winkel, ze zijn er om de klanten te helpen en de winkel netjes te houden. In sommige ketens is het enorm lastig om alles netjes te houden, dus doen de medewerkers enorm hun best om de neergegooide kledingstukken weer op te vouwen. Jij wil een broek uit de bovenste stelling pakken, maar je kan er niet bij. Je probeert het nog eens op je tenen, maar dat lukt ook niet. Shit, nu moet je het aan een verkoper gaan vragen, die daar natuurlijk ook niet op zit te wachten.

Fel licht in pashokjes

Cat Swag GIF - Find & Share on GIPHY

Na die eerste paar zonnige dagen, heb jij al helemaal de zomer in je bol. Je besluit om alvast op zoek te gaan naar een bikini voor de zomer. Je stapt de eerste winkel binnen en je oogt valt direct op een prachtige bikini. Je twijfelt niet en loopt direct door naar de paskamers. Met veel moeite trek je al je kleding uit en binnen een minuut sta je half naakt in het hokje. Je doet de bikini aan en staart vervolgens naar je spiegelbeeld en denkt: “Wat vreselijk, ik lijk net een walrus en sinds wanneer heb ik zoveel cellulitis op mijn been?” Deze kwaaltjes worden versterkt door het overdreven felle licht.

Verwende krijsende kinderen

Jo Frost Lol GIF by Lifetime - Find & Share on GIPHY

“Mama ik wil dit hebben”, is een zinnetje dat je in een winkel vaak hoort. Als het kind het vervolgens niet krijgt begint het te krijsen. Gezellig!

Stofbollen in pashokjes

Dust Off The Launch GIF by CTV - Find & Share on GIPHY

We hebben het al een aantal keer gehad over die vieze pashokjes, maar dat heeft natuurlijk een reden. Naast de zweterige lucht van je voorganger, het overdreven felle licht en de slecht sluitende gordijnen, liggen er ook altijd vieze stofbollen in kleedhokjes. Gatver!

Geen geld terug, maar een tegoedbon

Kim Kardashian Lol GIF - Find & Share on GIPHY

Bij thuiskomst zit die broek toch te strak, dus je wilt hem terugbrengen en ruilen voor iets anders. Eenmaal bij de kassa aangekomen, kom je erachter dat je alleen een tegoedbon kunt krijgen. Lekker dan… ben je genoodzaakt om terug te komen.

Lees ook:

privéwinkelen

Privéwinkelen in Den Bosch: bij deze zaken kan het

Door de coronacrisis komen veel Bossche zaken met creatieve ideeën. Verschillende winkels bieden pri...
verandert

Vergane glorie of grote verbetering? Zo zagen de winkelstraten in Den Bosch er vroeger uit

Soms lijkt het alsof er nooit iets verandert in Den Bosch. Het Stadhuis staat al een paar eeuwen op ...
doen dit weekend tiener

Herkenbaar? In deze winkels kwam je als tiener in Den Bosch

Shoppen voor een filmavond, schoolfeest of voor de eerste dag van het nieuwe schooljaar: als tiener ...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.